Tiesnese Stivriņa iecelta par Latgales rajona tiesas priekšsēdētāja vietnieci

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ttiesnese Elita Stivriņa.
Ttiesnese Elita Stivriņa. Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Tieslietu padome pirmdien, 13. novembrī, uz pieciem gadiem iecēla tiesnesi Elitu Stivriņu par Latgales rajona tiesas priekšsēdētāja vietnieci, informēja Tieslietu padome. 

Stivriņa par tiesnesi strādā jau 17 gadus. No 2006.gada 7.decembra līdz 2022.gada 5.jūnijam Stivriņa bija Rīgas rajona tiesas tiesnese un no 2018.gada 26.novembra pildīja arī Rīgas rajona tiesas priekšsēdētāja vietnieces amata pienākumus.

Savukārt līdz šī gada 30.jūnijam Stivriņa par tiesnesi strādāja Daugavpils tiesā, bet no 1.jūlija sakarā ar tiesu reformu viņa ir tiesnese Latgales rajona tiesā.

Atbilstoši esošajai kārtībai Tieslietu padome pēc pilsētas tiesas un apgabaltiesas priekšsēdētāja, priekšsēdētāja vietnieka un tiesu nama priekšsēdētāja amata kandidātu izvērtēšanas komisijas atzinuma saņemšanas lemj par kandidāta iecelšanu amatā.

Pilsētas tiesas un apgabaltiesas priekšsēdētāja, priekšsēdētāja vietnieka un tiesu nama priekšsēdētāja amata kandidātu izvērtēšanas komisija sniedza pozitīvu atzinumu par tiesneses Stivriņas piemērotību amatam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu