VIDEO Šķirotavā no autoplača nozog BMW un aizbēg. Valsts policija komentē notikušo (2)

Ziņa papildināta
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 13. novembrī, Rīgā, Granīta ielā nozagta automašīna. Portālu TVNET "Sadursme" informēja, ka spēkrats pašlaik tiek meklēts.

Aicinām atsaukties ikvienu, kas ir redzējis attēlā redzamo personu vai auto. Spēkrats nozagts 13. novembrī plkst. 16.40. Nozagtais spēkrats ir BMW 530d ar numura zīmi NR-3178.

Automašīna tika nozagta Rīgā, Granīta ielā 2, un zaglis pa to pašu ielu ar auto devās Sauriešu virzienā. Minētajā vietā atrodas autoplacis "Autoselect". Tāpat "Sadursme" informēja, ka minētais vīrietis autoplacī ieradies ar taksometru, taču pirms tam esot apzadzis veikalu "Baltic Data".

"Sadursme" noskaidrojusi no autoplača pārstāvjiem, ka zādzība notikusi testa brauciena laikā. Zaglis ar spēkratu aizbraucis brīdī, kad notikusi dokumentu kārtošana. Tiesa, kā norāda autoplača pārstāvis, nekur tālu spēkrats nevarētu būt aizdzīts, jo mašīnas atslēgas palikušas pie viņa, nevis zagļa. Pēc viņa teiktā - mašīnā degvielas pieticis vien 60 kilometriem.

Portāls TVNET sazinājās arī ar Valsts policiju, lai noskaidrotu plašāku informāciju par šo gadījumu.

Vakar ap pieciem pievakarē Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Rīgā, Granīta ielā, ir nozagta vieglā automašīna. Valsts policija ir noskaidrojusi iespējamā vainīgā vīrieša identitāti, ir sākts kriminālprocess un šobrīd turpinās aktīvs darbs.

Arī veikalus, kuri, iespējams, konstatējuši zādzību, likumsargi aicina vērsties Valsts policijā ar iesniegumiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu