NOSKATIES Raidījums: Trīs sievietes pēc plastiskās operācijas Rīgā vaino ārstu (2)

Papildināts ar klīnikas "Aesthetica" komentāru
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sofia Zhuravetc/Shutterstock

Trīs sievietes veikušas plastiskās operācijas vienā un tajā pašā klīnikā Latvijā, pie viena un tā paša ārsta, visām tieši beidzamā ķirurģiskā iejaukšanās ķermenī esot ar negatīvām sekām, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Bez tabu".

Karīna pirms aptuveni pusotra gada veica plakstiņu korekcijas operāciju, taču uzskata, ka rezultāts neesot sasniegts — palikušas rētas, arī āda griezumu apvidū neesot gluda.

"Aptuveni pēc četrām dienām šuves atnāca vaļā. Abām acīm. Tas bija pastaigas laikā, biju kopā ar ģimeni Jūrmalā. Un vienkārši viss sāka tecēt, lija asinis. Uzrakstīju viņam (ārstam). Uzreiz nākamajā dienā devos uz klīniku. Man teica, ka tā mēdzot būt, ka ārsts veicot simtiem operāciju gadā, tā mēdzot būt. Teica, ka man esot īpatnējs organisms," raidījumam "Bez tabu" stāsta Karīna.

Identisku atbildi pēc izvirzītajām pretenzijām saņēma arī Jeļena, kurai šī nebūt nav pirmā plastiskā operācija. Jeļena nupat veikusi acu apakšējo plakstiņu korekciju.

Karīna un Jeļena par operācijām samaksāja aptuveni 1000 eiro, bet plašāku sejas operāciju veica Natālija, atvēlot tai 7600 eiro.

"Aptuveni mēnesi, pusotra pēc operācijas man sāka iekaist šuves. Ne uz acīm, ar tām viss bija labi, bet gan tieši kakla rajonā," stāsta Natālija.

Visas trīs sievietes operācijas veikušas klīnikā "Aesthetica" pie plastikas ķirurga Arguta Keirāna, kurš noliedzis iespējamo neizdarību.

Klīnikas pārstāve norāda, ka ķirurgi vienmēr mēģina izdarīt labāko, kas konkrētajā situācijā ir iespējams.

Svarīgi atcerēties, ka rētu dzīšana ir atkarīga no katra pacienta individuāli, par ko ārsti arī brīdina.

Klīnika "Aesthetica" saistībā ar situāciju sniegusi komentāru, norādot, ka situācijas patieso būtību iespējams atspoguļot tikai objektīva un abpusēja dialoga rezultātā.

"Mūsu klīnika un personāls ievēro augstākos medicīnas un pacientu aprūpes standartus, kā arī esam vienmēr atvērti, pretimnākoši un godīgi pret mūsu klientiem," teikts klīnikas izsūtītajā paziņojumā.

Ārsts, kuru vaino nolaidībā, piektdien, 18. novembrī klīnikas "YouTube" profilā augšupielādētā video sniedzis komentāru saistībā ar situāciju, paužot neizpratni par to, kāpēc šīs pacientes jau iepriekš šo strīdu nav centušās risināt Veselības inspekcijā.

Klīnika "Aesthetica" atbild uz televīzijas kanāla TV3 raidījumā "Bez Tabu" paustajiem apgalvojumiem

Veselības inspekcija piebilst, ka šogad saņemts viens iesniegums par plastisko ķirurģiju, taču lietas izskatīšanu nesāka likumā noteiktā pieteikuma iesniegšanas termiņa beigšanās dēļ.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu