Noskaties Valdības vadītāja valsts svētkos aicina likt lietā drosmi un uzdrīkstēšanos (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ministru prezidente Evika Siliņa piedalās preses konferencē pēc valdības un Ārvalstu investoru padomes Latvijā augsta līmeņa sanāksmes Ministru kabinetā
Ministru prezidente Evika Siliņa piedalās preses konferencē pēc valdības un Ārvalstu investoru padomes Latvijā augsta līmeņa sanāksmes Ministru kabinetā Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts svētkos mēs svinam Latvijas tautas drosmi dibināt savu valsti un cīnīties par to. Šī uzdrīkstēšanās jāliek lietā arī ikdienā – tā Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienas apsveikumā Latvijas iedzīvotājiem uzsver Ministru prezidente Evika Siliņa.

"Neatkarības svētkos mēs svinam Latvijas tautas uzdrīkstēšanos cīnīties par savu valsti. Šī uzdrīkstēšanās nekur nav zudusi – tā tikai jāliek lietā, attīstot jaunas, trakas biznesa idejas, nebaidoties konkurēt pasaules līmenī, drosmīgi pretojoties Krievijas mēģinājumiem slāpēt citu tautu brīvības alkas", uzrunā norāda valdības vadītāja.

"Šogad daudziem no mums bira aizkustinājuma asaras Dziesmu un deju svētkos, vai vērojot mūsu basketbolistu un hokejistu sniegumu. Tie bija spilgtākie notikumi – bet ne vienīgie – kas vēlreiz apliecināja mūsu valsts vērtību un mūsu tautas spēku.

Mūsu sabiedrībā nebūs vienprātības par katru jautājumu. Bet arī tā ir mūsu brīvības sastāvdaļa. Tāpēc neļausim sev iestigt uz vietas, grimstot mazu ideoloģisku kašķu purvā. Bet iesim drosmīgi un kopā uz priekšu. Lai veidotu valsti ar nākotni, kurā vietu redz arī mūsu bērni un viņu bērni. Modernu un cilvēcīgu nākotni".

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu