Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 20. līdz 26. novembrim.

AUNS

Darbā nemierīgi. Jau pat tāda sajūta, ka gadumija tuvojas... un tik daudz kas jāpaspēj. Vēl gan vairāk nekā mēnesis laika, taču tas nav mierinājums. Uzņemsies papildus pienākumus un skubināsi kolēģus darīt tāpat. Pēkšņi var atklāties, ka cilvēki, uz kuriem iepriekš esi paļāvies par visiem simts procentiem, rīkojušies ne pēc tās labākās sirdsapziņas. Dosies cīņā par kārtību un taisnīgumu. Taču raugies – kad ir un kad nav vērts. Visu pasauli nepārtaisīsi. Brīvajā laikā kaut kur aizbrauc - izvēdināt galvu. Un padomāt par privātās dzīves tēmām.

VĒRSIS

Daudz dažādu plānu, bet daļa no tiem var izrādīties vien gaisa pilis bez reālām iespējām. Sapņot nav liegts, bet jābūt gan kritiskam, gan paškritiskam. Pirmām kārtām liec lietā loģiku un savas analītiskās prāta spējas, otrām kārtām – ieklausies arī kolēģu, draugu vai radu viedoklī. Vēlāk izkristalizēsies, ka vismaz viena no iecerēm ir vērtīga un pelnoša. Vadība vai projekta izstrāde gan jāuzņemas vienpersoniski, jo šajā nedēļā sveši solījumi var aizplīvot kā pēdējās rudens lapas vējā. Brīvdienās uzaicini mīļoto cilvēku romantiskā izbraucienā. Ja sirds brīva, iespējama iepazīšanās saistībā ar ārzemju tēmu.

DVĪŅI

Šajā nedēļā tavā lietišķajā dzīvē dominēs tā latviešu tautas teiciena versija, kas vēsta: „Darbs nav zaķis, projām neskries.” Un tas nozīmē – neatliec uz rītu, to, ko var padarīt šodien. Pretējā gadījumā būs grūti tikt galā un var rasties stress. Panākumi un gandarījums būs tad, ja uzcītīgi un savlaicīgi paveiksi savus pienākumus. Ja kāds piedāvā palīdzību, jaunu amatu vai biznesa sadarbību, tad rūpīgi izvērtē. Var gadīties, ka solījumi neatbilst realitātei. Brīvajā laikā paredzamas dažādas sabiedriskas un saviesīgas aktivitātes – jauki brīži draugu kompānijā, pasākumi un izklaides.

VĒZIS

Vajadzētu dzīvē kaut ko mainīt... Taču atkal ieslēdzas Vēža pārliekā piesardzība – viens solis uz priekšu, divi atpakaļ... Skaidrs, ka tā uz priekšu netiksi. Stabilitāte un skaidri spēles noteikumi darbā ir laba lieta, bet, kad iestājas rutīna, tad vairs nepavisam nav labi. Ja lēmumi nobrieduši, bet rodas šaubas par to pareizību, apspriedies ar cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies. Skats no malas un uzmundrinājums ļoti noderēs. Saņemies un tev izdosies viss, par ko esi sapņojis. Mājās daudz saimniecības darbu, bet garajās brīvdienās derētu kaut kur aizbraukt, doties piedzīvojumos.

LAUVA

Viena tante teica... vai – drauga sievas krustmātes vīra māsas meita pati savām acīm redzēja... Tā tās baumas sāk velties ar sniega pikas efektu. Šonedēļ pār tevi burtiski nolīs informācijas gūzma un būs grūti nošķirt – kur patiesība, kur izdomājumi. Vislabākais būtu turēties nomaļus, jo gluži nemanot vari nonākt neveiklās situācijās. Ar pilnu atdevi pievērsies profesionālajām lietām. Darbā daudz interesantu ideju un liela rosība. Iespējams atradīsies domubiedri, kas gatavi eksperimentēt, un sadarbībā dzims kas ļoti vērtīgs. Brīvdienas būsi godam nopelnījis, un tajās visu uzmanību velti privātajai dzīvei.

JAUNAVA

Pats zini, ko dari, un atbildi par to, ko esi vai neesi darījis - šāds princips tev patiks vislabāk, jo pamanīsi, ka daža labs kolēģis vai biznesa partneris mēģina savu neizdarību pārvērst par „kolektīvo atbildību”. Esi strikts un pasaki, ko domā. Taču kopumā lietišķajā jomā vairāk plusu, nekā mīnusu. Var uzrasties sadarbības partneri, kuriem steidzami vajag, lai iesaisties projektos. Var būt arī jauni darba piedāvājumi vai papildus peļņas varianti. Ir vērts piekrist, tikai sākotnēji vienojies par samaksu. Un uzmanīgāk pieskati finanses, jo, iespējams, ka aizvadīto svētku laikā bijuši palieli tēriņi.

SVARI

Mēdz teikt, ka gudrs ir tas, kurš nevis zina daudz, bet zina to, kas nepieciešams. Īstajā brīdī spēsi sniegt vajadzīgos padomus un atrast risinājumus sarežģītās situācijās, tādējādi nostiprinot autoritāti. Darbā gan neuzņemies visus grūtos un sarežģītos darbus paveikt citu vietā. Ja nāk klāt kādi papildus pienākumi, tad noteikti jārunā par samaksu. Brīvdienās ģimenes cilvēkiem risināmi pedagoģiskie jautājumi, kā arī jāpievēršas attiecību spodrināšanai, ja dzīve ieslīgusi vienmuļībā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas uzjundī kaislības. Sirds sitas strauji, un emocijas bango kā jūra.

SKORPIONS

Tev piemīt teju vai maģisks magnētisms, šarms un pievilcība. Spējas atstāt labu iespaidu ļoti noderēs, jo ātri atradīsi kopīgu valodu gan privātos, gan lietišķos jautājumos. Tiesa, profesionālajās lietās tālākā komunikācija ne visos gadījumos būs sekmīga. Mazliet pavērtē, ko un kādā formā saki, jo var gadīties, ka dažs labs tevi uztver kā „viszinīti” ne tajā labākajā nozīmē. Vairāk ieklausies citu cilvēku viedoklī un respektē to. Mājās svarīgi darbi, kas noteikti jāpaveic, bet privātajā dzīvē emocijas, kas saviļņo līdz sirds dziļumiem. Dažu brīdi nes viļņa virsotnē, dažu brīdi rauj atvarā. Mierīgi nebūs.

STRĒLNIEKS

Daudziem varbūt tas laiks starp rudeni un ziemu šķiet pelēki skumīgs, bet tev acīs un sirdī saulstariņi. Būsi uz optimistiski darbīgā viļņa un iedvesmosi citus. Tiesa, ja tavā ieskatā darbā nebūs kārtības, tad gan apkārtējie dabūs dzirdēt visu, ko tu domā. Dienas ritēs trauksmaini un būs arī brīži, kad nevarēs saprast, pie kura darba ķerties vispirms. Mēģini noskaitīt līdz desmit, jo tik un tā visu nav iespējams paspēt. Jāsaprot, kas šajā brīdī ir vai nav svarīgi. Brīvajā laikā kaut kur aizbrauc un izvēdini galvu. Būtu labi arī kaut ko jaunu iemācīties, un paplašināt redzesloku.

MEŽĀZIS

Vairāk smaidi! Tā rūpju rieva pierē nepalīdzēs nedz darbos, nedz komunikācijā ar cilvēkiem. Šī nedēļa ir ļoti piemērota jaunu kontaktu veidošanai, ambicioziem plāniem un lietišķiem darījumiem. Būs svarīga finanšu tēma, jo stabilitāte naudas lietās sniedz iekšējā komforta sajūtu. Ir vērts papūlēties, lai nopelnītu vairāk: iesaistīties jaunos projektos, meklēt uzticamus darījuma partnerus, mainīt darbu uz labāk atalgotu. Līdz ar šādām aktivitātēm mazāk laika paliks privātajai dzīvei, bet palūdz, lai ģimene un mīļotais cilvēks pret to izturas saprotoši. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar spilgtu personību.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā daudz pienākumu un varbūt ne visā veiksies tā, kā tu vēlētos. Izdari tikai pašu nepieciešamāko un nekautrējies vēlreiz pārrunāt pienākumus un atalgojumu. Ar naudu jārīkojas apdomīgi, jo iespējama neliela bremzēšanās. Labāk iekrāt nevis tērēt - kaut arī var rasties vēlme ar plašu vērienu lutināt gan sevi, gan savus mīļos. Labs laiks mācībām un jaunāko tehnoloģiju iespēju apzināšanai. Brīvajā laikā saposies, izej sabiedrībā un esi atvērts jauniem kontaktiem. Aizraujošas sarunas, koķetērija un flirts var pāraugt ciešākos kontaktos un nopietnās attiecībās. Svarīgos jautājumos ieklausies intuīcijā.

ZIVIS

Var pārņemt sajūta, ka uz pleciem sagūlis dzīves smagums. Kāpēc viss jādara man? Kas esmu, kurp virzos? Svarīgu vietu ieņems eksistenciāli jautājumi. Ja ar kaut ko pats netiec galā, meklē atbildes sarunās ar viediem cilvēkiem, attiecīgā literatūrā vai tīmeklī. Kamēr netiksi skaidrībā, miera nebūs. Darba lietās paredzama veiksme un iespējas palielināt ienākumus. Aktīva rosība arī mājas dzīvē. Vari pārkārtot interjeru, iegādāties kādas skaistas lietas, traukus, dekorus, pārklājus, kā arī noteikt jaunu kartību sadzīvē. Attiecībās svarīga tolerance un spēja uzklausīt otru. Nesāc izskaidrošanos par niekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu