Rīgā notiks karstā ūdens apgādes sistēmas pārbaudes (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Sākot no otrdienas, 21. novembra, AS "Rīgas siltums" veiks ikgadējo Rīgas siltumtīklos esošā siltumnesēja iekrāsošanu ar veselībai un videi nekaitīgu krāsvielu, lai kontrolētu siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu blīvumu, informēja uzņēmuma pārstāve Jana Roze.

Pievienotā krāsviela ir izšķīdināta tehniskajā ūdenī un cirkulē tikai "Rīgas siltuma" tīklos. Krāsvielas pievienošana siltumnesējam neietekmē siltumenerģijas padevi Rīgā un nav kaitīga veselībai. Pateicoties iekrāsotajam ūdenim, iespējams operatīvi konstatēt bojājumus siltumtīklos.

Gadījumā, ja karstā ūdens apgādes sistēmā parādās iekrāsots ūdens (zaļgana fluorescenta nokrāsa) vai novērojamas noplūdes no siltumtīkliem, uzņēmums lūdz paziņot pa Klientu diennakts bezmaksas tālruni 80 0000 90.

AS "Rīgas siltums" ir publisku personu kontrolē esoša privāta kapitālsabiedrība, pauž Roze. Akciju kapitāls sadalās šādi: Rīgas pilsētas pašvaldībai pieder 49%, Latvijas valstij 48,995%, SIA "Enerģijas risinājumi. RIX" 2% un AS "Latvenergo" 0,005% akciju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu