Līdz ar vadības maiņu "Galerija Centrs" tiks pie jauna nosaukuma (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Tirdzniecības centrs Vecrīgā "Galerija Centrs".
Tirdzniecības centrs Vecrīgā "Galerija Centrs". Foto: Publicitātes foto

Investīciju fonds "Baltic Horizon Fund" nodos tam piederošā tirdzniecības centra "Galerija Centrs" vadību nekustamo īpašumu kompānijai "Newsec". Līdz ar vadības maiņu tirdzniecības centru gaida vērienīgas pārmaiņas, informē tā pārstāvji. 

Sākot ar 1.februāri "Newsec" eksperti nodrošinās visus ar tirdzniecības centra uzturēšanu, tā nekustamo īpašumu pārvaldīšanu, nomu, grāmatvedību, kā arī mārketingu saistītos pakalpojumus. "Galerijas Centrs" pārstāvji norāda, ka šīs izmaiņas iezīmēs arī jaunu posmu tirdzniecības centra attīstības stratēģijā.

"Newsec" Aktīvu pārvaldības grupas vadītāja Baltijas valstīs Rida Kalvaitiene uzsver, ka "Galerija Centrs" ir daļa no Vecrīgas vēstures. "Pateicoties tā unikālajai arhitektūrai, iepirkšanās centrs var lepoties ar īpašām attiecībām ar saviem klientiem. Tas ir labi pazīstams, tūristu iecienīts, atrodas netālu no galvenajām pilsētas artērijām, tā apkārtnē ir daudz uzņēmumu, kultūras un kustības," stāsta Kalvaitiene.

Turpmākajos gados "Galerijas Centrs" attīstības stratēģija paredz gan jaunu zīmolu piesaisti, gan citas vēl vērienīgākas pārmaiņas. Pēc Kalvaitienes teiktā, "Newsec" mērķis, pārņemot centra vadību, būs nostiprināt pirmā stāva nomnieku kombināciju, piesaistot vairāk starptautisku zīmolu, padarot to atbilstošāku tūristu un ātro apmeklējumu klientu vajadzībām. Tāpat tiks domāts par plašāku pakalpojumu klāstu skaistumkopšanas, sporta un estētikas jomā, kā arī biroju telpu piedāvājumu.

""Galerijas Centrs" apmeklētājus nākotnē, iespējams, pārsteigs arī jauns tirdzniecības centra nosaukums, kas šobrīd top - sekojiet līdzi jaunumiem," atklāj "Newsec" pārstāve.

Savukārt tirdzniecības centra īpašnieka, investīciju fonda "Baltic Horizon Fund" vadītājs Tarmo Karots atzīmē, ka Vecrīgā esošā "Galerija Centrs" jau daudzus gadu desmitus ir viens no pilsētas simboliem. "Mēs izjūtam lielu atbildību tirdzniecības centru pielāgot Baltijas valstu lielākās galvaspilsētas – Rīgas aktuālajām vajadzībām, taču saglabāt arī tā vēsturisko vērtību. Pēdējo gadu laikā veiktas būtiskas investīcijas ēkas atjaunošanā, lai tajā atvērtu jaunas komercplatības un piedāvātu unikālu iepirkšanās pieredzi apmeklētājiem," klāsta Karots.

"Galerijas Centrs" īpašnieka – nekustamo īpašumu fonda "Baltic Horizon Fund" portfeli šobrīd veido 12 īpašumi Baltijas valstu galvaspilsētās, kuru kopējā vērtība pārsniedz 278,8 miljonus eiro. Latvijā fondam pieder biroju centrs Vaiņodes ielā 1, "Upmales biroji" Mūkusalas ielā 101, biznesa centrs "S27" Skanstes ielā 27 un komercplatību ēka Mežciemā, kur darbojas lielveikals "Sky".

Fonds arī informē, ka šī nebūs pirmā sadarbība ar kompāniju "Newsec" – tā jau pārvalda fondam piederošo tirdzniecības centru "Europa" Lietuvas galvaspilsētā Viļņā. Šis tirdzniecības centrs ir ieguvis BREIA balvu kā labākais tirdzniecības centrs Baltijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu