Luiss Garavito – dēvēts arī par “Nezvēru” – tiek uzskatīts par vienu no nežēlīgākajiem sērijveidaslepkavām pasaules vēsturē. Viņš no 1992. līdz 1999. gadam Kolumbijā, Ekvadorā un Venecuēlā izvaroja un nogalināja līdz pat 400 zēniem. Šā gada oktobrī viņš cietumā nomira.

Luiss Garavito piedzima 1957. gada 25. janvārī Kolumbijā. Viņam bija septiņi brāļi un māsas, tēvs alkoholiķis, kurš nežēlīgi sita un emocionāli iespaidoja savus bērnus, un māte, kas pret bērniem nekad neizrādīja rūpes vai mīlestību. Daudzi uzskata, ka viņa bija prostitūta. Garavito tēvs arī nevairījās fiziski un emocionāli iespaidot savu sievu, sitot viņu pat tad, kad viņa bija stāvoklī. Likt bērniem skatīties, kā viņa sieva nodarbojas ar seksu ar saviem klientiem? Kāpēc gan ne. Šie paši klienti mēdza arī seksuāli aizskart Garavito.

Pēc aresta nopratināšanas laikā Garavito policijai stāstīja, ka piedzīvojis arī seksuālu vardarbību no ģimenes kaimiņu puses, no kuriem viens bija viņa tēva labs draugs un vietējā veikala īpašnieks. Pastāstīja arī to, ka tēvs viņa māti bez žēlastības sitis pat tad, kad viņa bija pēdējos grūtniecības mēnešos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X