Otrdienas horoskops: 28. novembris

Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 28. novembrim.

AUNS

Koncentrē spēkus un enerģiju peļņas jautājumiem. Dažādas idejas pār tevi var nolīt kā zvaigžņu lietus – spožas un vilinošas. Ir jāķeras pie jauniem projektiem vai jāmaina darbs.

VĒRSIS

Profesionālajā vidē atradīsies domubiedri, ar kuriem saprasties no pus vārda. Sekmīgs laiks arī sponsoru meklējumiem, projektu rakstīšanai un fondu finansējuma meklēšanai.

DVĪŅI

Liela nozīme izglītībai un no tās atkarīgi ienākumi. Darba devējiem parādi visas savas prasmes un mērķē uz augstāku amatu. Vai arī biznesā veic tirgus analīzi un atklāsi kādu brīvu nišu.

VĒZIS

Sekmīgi veidosies darījumu kontakti un ir iespējas noslēgt kādu jaunu, ienesīgu vienošanos. Tikai kad darīšana ar finansēm, visu noformē juridiski korekti, jo neprecizitātes var radīt problēmas.

LAUVA

Radošais potenciāls būs augstā līmenī, un var pavērties jaunas iespējas darbā vai biznesā. Savukārt pievakarē jāpievēršas privātajai dzīvei un sirdslietām. Kaut kas apdomājams, kaut kas pārrunājams.

JAUNAVA

Strādā aktīvi un enerģiski, tad daudz paspēsi un par paveikto būs gandarījums. Finanšu lietās arī veiksies tīri labi, bet slēdzot darījumus, noformē visu oficiāli un neatstāj neko nejaušību ziņā.

SVARI

Iespējams interesants sadarbības piedāvājums. Tikai visu rūpīgi izvērtē un neko nesasteidz. Var gadīties, ka šķietami pievilcīgajā variantā slēpjas pamatīgi zemūdens akmeņi.

SKORPIONS

Nebūsi mierā ar mazumiņu un sapņosi par lieliem plāniem. Straujajā darbu ritmā jutīsies kā zivs ūdenī, un kontaktēšanās ar cilvēkiem dos emocionālo pacēlumu.

STRĒLNIEKS

Iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm vai veiksmīgs komandējums. Bankas kontā var parādīties lielāka summa, kas tīkami priecēs sirdi.

MEŽĀZIS

Šodien viss rūpīgi jāplāno, jo darbā iespējamas neskaidrības un jukas. Aktuāla arī finanšu tēma: kalkulēsi, lai pietiek visam, ko esi ieplānojis. Tēriņos ievēro mērenību!

ŪDENSVĪRS

Paredzamas lietišķas sarunas un jauni kontakti. Ja saņem vilinošu karjeras piedāvājumu, rūpīgi izvērtē visus apstākļus un runā par finansēm. Zināsi, kā ar naudu rīkoties, un kā to pavairot.

ZIVIS

Profesionālie pienākumi paņems daudz enerģijas, bet ir iespējas parādīt sevi no labākās puses. Vienīgi neiesaisties strīdos ar vadību, un īpaši uzmanīgam jābūt, ja darbs saistās ar ārzemju tēmu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu