Noskaties ASV 12 gadus vecs zēns nozog autokrāvēju un stundu mēģina aizbēgt no policijas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV, Mičiganas štatā, aizvadītajā nedēļas nogalē notikusi pavisam neparasta pakaļdzīšanās – kāds 12 gadus vecs zēns bija nozadzis autokrāvēju un braukāja pa Enārboras ielām, vēsta portāls "Insider".

Zēns policijas redzeslokā nonāca sestdienas, 25. novembra, vakarā, braukājot pa Enārboras ielām. Kāds bija ziņojis par autokrāvēja nozagšanu no Forsaitas pamatskolas.

Policisti puikam sāka sekot plkst. 18.48 ar ieslēgtām bākugunīm un sirēnām. Tiesa, amizantākais bija fakts, ka pakaļdzīšanās laikā autokrāvēja ātrums bija no 24 līdz 32 km/h.

Policijas publicētajā video redzams, kā zēns brauc pa ietvēm, vairākas reizes krustojumu šķērso pie sarkanās gaismas, kā arī ietriecas ceļazīmē.

Video arī dzirdams, kā policisti diskutē par to, kā zēnu apturēt, neapskādējot dienesta automašīnu. Pakaļdzīšanās laikā zēns iedauzīja vai apskrāpēja 10 automašīnas. Enārboras policisti pārstāja zēnam dzīties pakaļ brīdī, kad viņš uzbrauca uz M-14 šosejas, kur darbu pārņēma Vaštenavas apgabala šerifa ofiss.

Galu galā zēns izbrauca no Enārboras un pēc stundu ilgas pakaļdzīšanās  apstājās. Par laimi, šajā neparastajā policijas operācijā iztika bez cietušajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu