VIDEO Iedzīvotāji šūmējas par vairākām nepilnībām Rēzeknes autoostā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Rēzeknes iedzīvotāji pauduši neapmierinātību ar pilsētas autoostu - par biļetēm iespējams samaksāt tikai skaidrā naudā, kā arī pieturvietas ir bez nojumēm, ziņo raidījums "Bez tabu".

"Bez tabu" žurnālisti, viesojoties autoostā, secināja, ka tajā nevar iekļūt pa šķietamajām parādes durvīm. Runājot par maksājumiem, biļešu pārdevēja stāsta, ka viņai nereti nākas dzirdēt neapmierinātu pasažieru pārmetumus.

Turklāt pieturvietās trūkst arī solu, ne tikai jumtu. Ēkā arī nav labierīcību, tās iekārtotas citā mājā un pieejamas tikai par samaksu – 10 vai 20 centu monētām.

Rēzeknes domē norāda, ka pašvaldība par autoostas ēkas stāvokli neatbild, jo tā pieder privātam uzņēmumam. Teritorija pieder Rīgā reģistrētajam uzņēmumam "M.J. Finance", kas skaidro, ka par autoostas infrastruktūru primāri atbildīgs nomnieks – SIA "Rēzeknes autoosta".

"Rēzeknes autoostas" grāmatvedis norāda, ka autoostā nav uzstādīts maksājumu karšu terminālis, jo saimnieks nevēlas maksāt bankām transakciju komisijas maksu. Tiesa, tie drīz tikšot uzstādīti.

Video: "Bez tabu" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu