Ceturtdienas horoskops: 30. novembris

Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 30. novembrim.

AUNS

Tavas idejas par ienākumu palielināšanu izrādīsies ļoti noderīgas. Profesionālā jomā veiksmīgs laiks: gan jaunām darba iespējām, gan karjerai. Taču sirdslietās gan nemierīgi - jāgādā par saticību.

VĒRSIS

Kas velk, tam krauj... un vezums pilns ar visvisādiem darbiem. Iespējamas steidzami risināmas situācijas. Nebūs laika ilgi prātot, jo – kurš gan cits, ja ne tu spēj ar tām tikt galā.

DVĪŅI

Darbā labas iespējas nopelnīt vai tikt pie kādiem bonusiem. Taču privātajā dzīvē iespējamas negaidītas peripetijas. Pateicoties savam diplomāta talantam, situāciju noregulēsi itin veikli.

VĒZIS

Vajadzētu atsvaidzināt zināšanas vai arī mācīties ko jaunu. Īpašu uzmanību pievērs tiem piedāvājumiem, kas saistās ar tehnoloģijām, un izzini mākslīgā intelekta iespējas.

LAUVA

Profesionālajās lietās var sākties jukas, jo kolēģim vai sadarbības partneriem atšķirīgi viedokļi, kas nesaskan ar tavu. Iespējams, kaut kas jāmaina un jāķeras pie jauniem projektiem.

JAUNAVA

Tavas „pelēkās šūniņas” čakli rosās – šodien atradīsi risinājumu jebkurai problēmai. Arī tad, ja šķietami viss nonācis strupceļa. Kolēģi to ļoti novērtēs.

SVARI

Svarīgi apzināties savas spējas un vērtību. Tu esi zinošs profesionālis, tāpēc nekautrējies runāt par atalgojumu vai kādiem papildus bonusiem.

SKORPIONS

Apdomīgajam Skorpionam šodien gribas ko īpašu, ko nebijušu un pat mazliet neprātīgu. Ja rodas jauni izaicinājumi profesionālajā jomā, tad rēķinies, ka būs jāstrādā vaiga sviedros, bet vēlāk tiksi atalgots.

STRĒLNIEKS

Tev ambīciju netrūkst! Piesaki savu kandidatūru augstākam amatam vai apdomā privātā biznesa projektus. Lai arī kas notiek apkārt, šis ir brīdis, kad iespējas izcelties.

MEŽĀZIS

Spēcīga loģika un lieliska izpratne par situācijām - tev melnu par baltu iestāstīt nevarēs. Darbu daudz, no tā neliels stresiņš, bet tiksi galā. Tikai iespējams, ka jāapgūst kas jauns tehnoloģiju jomā.

ŪDENSVĪRS

Meklē tīmeklī kurus vai seminārus, kas palīdz papildināt profesionālās iemaņas un iegūt jebkādas jaunas zināšanas. Viss, ko iemācīsies, noderēs. Ja ne tūdaļ, tad vēlāk.

ZIVIS

Ideju pilna galva. Dažam gaidāms rozēm kaisīts ceļš uz karjeras virsotnēm. Taču rozēm ir arī ērkšķi un jābūt modram naudas lietās – vai samaksa atbilst darba pienākumu apjomam.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu