Sestdienas horoskops: 2. decembris

Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 2. decembrim. 

AUNS

Šodien pievērsies attiecību tēmai – atver sirdi romantikai un daudzkrāsainām emocijām. Bet, ja sirds brīva, saposies un dodies sabiedrībā. Iespējama liktenīga tikšanās, kas iedvesmo.

VĒRSIS

Šodien gribēsi šo un to pārkārtot mājas saimniecībā. Tāpat arī ar prieku saimniekosi virtuvē, maltītei izmēģināsi jaunas receptes un savējo lokā jutīsies ļoti omulīgi.

DVĪŅI

Būtu jauki izdomāt aizraujošu pasākumu kopā ar mīļoto, kaut kur aizbraukt, tvert jaunas emocijas un spilgtus iespaidus. Kādā brīvajā sirdī var iekvēloties kaislību liesmiņa.

VĒZIS

Pievērs uzmanību bērnu vēlmēm un atbalsti viņu centienus. Sirdslietās dažādas apcerīgas pārdomas. Kad tiksi skaidrībā ar sevi, izrunājies ar mīļoto cilvēku.

LAUVA

Nedēļas gaitā sakrājušies mājas darbi. Nevajadzētu visu uzņemties darīt pašam, bet pienākumus sadalīt godīgi starp tuviniekiem. Vakarā prieku sagādās mājas ballīte.

JAUNAVA

Izbaudi šo brīvdienu nesteidzīgi, apdari mājas darbus, bet vakarā aizej uz klubu, krodziņu vai kādu pasākumu. Attiecībās ugunīgas kaislības un vētrainas emocijas.

SVARI

Attiecību jomā valdīs harmonija. Ar mīļoto cilvēku runāsiet vienā valodā un sapratīsieties teju vai no pus vārda. Sarīko sirsnīgu pasākumu divatā.

SKORPIONS

Svarīgu vietu ieņems sirdslietas – no tām lielā mērā atkarīgs garastāvoklis. Neapspried privāto dzīvi ar citiem, un, pieņemot svarīgus lēmumus, paļaujies ne tikai uz prātu, bet arī uz intuīciju.

STRĒLNIEKS

Jāpievēršas mājas dzīvei un attiecībām. Ar mīļoto cilvēku sarīko romantisku vakaru sveču gaismā. Ja radušās kādas pārdomas, atklāti par tām izrunājieties.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē tieksies pēc harmonijas un saskaņas. Daudz pozitīvu emociju, esot ģimenē, kopā ar otro pusīti un bērniem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Sirdslietās garlaicīgi nebūs. Simpātijas dzirkstīs, taču nemeties piedzīvojumos un nerīkojies pārsteidzīgi. Ģimenes cilvēkiem rāmi nesteidzīga diena savējo lokā.

ZIVIS

Derētu padomāt par jauniem apvāršņiem un pozitīvām pārmaiņām dzīvē. Būtu jauki ar savu otro pusīti kaut kur aizbraukt un izbaudīt atpūtu. Brīvajiem ļaudīm ceļā iespējama aizraujoša tikšanās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu