Krievijas ģimnāzijā astotās klases skolniece sarīkojusi apšaudi (8)

TVNET/LETA/MEDUZA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Vienā no Brjanskas ģimnāzijā Krievijas rietumos astotās klases skolniece sarīkojusi apšaudi, ievainojot vairākus cilvēkus, atsaucoties uz avotu operatīvajos dienestos, vēsta Krievijas valsts kontrolētā aģentūra TASS.

Aģentūra "RIA Novosti" vēsta, ka apšaude notikusi 5.ģimnāzijā.

TASS ziņo, ka pusaugu meitene ienesusi skolā šaujamieroci, no kura vairākas reizes izšāvusi. "RIA Novosti" vēsta, ka ierocis piederējis skolnieces tēvam.

Brjanskas administrācija ziņo, ka šaušanā nogalināti divi cilvēki un četri ievainoti. "RIA Novosti" avots apgalvo, ka skolniece pēc apšaudes sarīkošanas izdarījusi pašnāvību.

Iekšlietu ministrijas Brjanskas apgabala departaments apstiprinājis, ka viens no skolēniem ģimnāzijas ēkā ienesis šaujamieroci un raidījis vairākus šāvienus. Saskaņā ar departamenta sniegto informāciju tika ievainoti trīs cilvēki un šāvēja izdarījusi pašnāvību.

"Telegram" kanāls "Baza" raksta, ka skolniece atklājusi uguni bioloģijas stundas laikā. "Telegram" kanāls "Mash" vēsta, ka meiteni sauc Alīna un viņa gadiem ilgi skolā cietusi no mobinga. "Mash" pieļauj, ka tas varētu būt viens no incidenta cēloņiem.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu