Dāvanu medības: TOP 7 idejas dāvanai vīrietim (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Ziemassvētku laikā ikkatrā dzimst dāvināšanas prieks, taču nereti svētku burvību aizēno nespēja orientēties plašajā piedāvājumā, lai izvēlētos vislabāko dāvanu. Tāpēc sadarbībā ar iepirkšanās centru "Origo" aicinām doties "Dāvanu medībās" un piedāvājam septiņas dažādas idejas lieliskai dāvanai, šoreiz stiprajam dzimumam - vīriešiem!

Vīrietim, kurš novērtē savu drosmi un brīvību būt pašam

Autentisks, pašapzinīgs un bez kompromisiem: tāds ir jauno "Yves Saint Laurent" smaržu "MYSLF" vīrietis. Šo unikālo smaržūdeni radījuši trīs izcili parfimēri: Danielas Andrieras sievišķā perspektīva satiekas ar Antuāna Maisondjē un Kristofa Reino vīrišķo skatījumu. Parfimēri apvienoja vīrišķās koksnes notis ar apelsīna ziedu toņiem, un tā rezultātā radās neaizmirstams aromāts, kas rada jaunu filosofiju un attieksmi pret vīrišķību. "MYSLF" smaržūdens ir iesaiņots skaistā, minimālistiskā, tomēr niansēti melnā stikla flakonā, kas atgādina monolītu un iemieso jauno, pašapzinīgo vīrišķību. Pluss - tas ir atkārtoti lietojams, par 15% ir izgatavots no pārstrādātiem materiāliem. Tātad arī dabai draudzīgs! 

Smaržas meklē veikalā "Douglas".

Foto: TVNET

Vīrieša veselība ir svarīga vienmēr!

Sēdošs darbs, ikdienas stress, ilgas darba stundas - mums neizbēgt no šī laikmeta vāveres riteņa, bet varam ko likt pretī. Uzdāvināt veselību! Eleganti fitnesa aksesuāri ir daļa no "Casall" piedāvājumu klāsta. Piemēram, ar pievilkšanās stieni "CASALL CHIN UP BAR" var trenēt gan bicepsus, tricepsus, krūškurvja muskuļus, gan arī slīpos un taisnos vēdera muskuļus. Vai arī vienkārši var pakarāties pie stieņa, lai kārtīgi izstieptos. Stieni viegli uzstādīt jebkurā durvju ailē, un komplektā ir durvju kronšteini. Ja tomēr tas šķiet par agresīvu, lielisks treniņš izdosies arī ar "CASALL AB ROLLER", kuru izmantojot var vienlaikus trenēt gan vēdera lejasdaļas muskuļus, gan muguras muskuļus un rokas. Starp citu, komplektā ietilpst arī ceļu sargi. Arī elegantā, matētā ūdens pudele lieliski iederēsies dāvanas komplektā.

Fitnesa piederumus meklē veikalā "Sportland".

Foto: TVNET

Spēks ir arī rūpēs par stiprā dzimuma skaistumu!

Atklājam pavisam jaunu aromātu "Blue Musk", kas pieejams gan kā tualetes ūdens, gan dušas želeja. Šajā valdzinošajā aromātā savijas svaigās lavandas, košās ģerānijas un siltās sandalkoka notis, kas papildinātas ar muskusu. Samtaino, patīkamo koksnes aromātu papildina dabīga vetīvera eļļa no Haiti, uzmundrinot un vairojot pašpārliecību, lai sāktu dienu vai romantisku vakaru.

Ja meklējat ko jaunu no skūšanās līnijas kosmētikas klāstā, noteikti jāpamēģina Makas saknes un alvejas produkti. Maka saknei no Peru piemīt tonizējoša un pretnovecošanās iedarbība, alveja no Meksikas nomierina un mitrina ādu. Šādu sastāvu var baudīt skūšanās krēmā un pēcskūšanās želejā. Starp citu, šo pēcskūšanās želeju izmanto arī dāmas, samazinot skūšanas/vaksācijas radīto ādas apsārtumu un kairinājumu. Šim dāvanu komplektam piestāvēs arī skūšanās birstīte, kas darināta, saaudzējot dzīvniekus, – 100% sintētiski sariņi! Vai arī ciedra un salvijas bārdas eļļa, kas būs piemērota lietošanai gan hipsteru raženajām bārdām, gan nepakļāvīgiem bārdas rugājiem. 

Produktus meklē veikalā The Body Shop.

Foto: TVNET

Grāmata intelektuālim

Kad grāmatnīcā jautājām pēc izcilas grāmatas vīrietim, ko šī gada svētkos noteikti var likt zem eglītes, mums ieteica  "Latvijas Mediju" izdoto zviedru rakstnieces un žurnālistes Ingrīdas Karlbergas sarakstīto Alfrēda Nobela biogrāfiju "Nobels". Izgudrotājs, ķīmiķis Alfrēds Nobels kļuva bagāts, pateicoties dinamīta izgudrošanai, tomēr slepenībā rakstīja dzeju un sapņoja par mieru uz zemes. Zviedru žurnāliste Ingrīda Karlberga atklāj pārsteidzošu un pat mazliet neticamu stāstu par cilvēku, kurš radījis pasaulē pazīstamāko un iekārotāko apbalvojumu. Autore grāmatā detalizēti seko Alfrēda Nobela un viņa ģimenes dzīvesstāstam, ne tikai ļaujot lasītājam sajust dižgara laikmetu un tā atmosfēru, bet arī nevairoties no līdz šim pieklusinātām tēmām viņa biogrāfijā.

Meklē Jāņa Rozes grāmatnīcā. 

Foto: TVNET

Ne tikai romantiskam dziedātājam - bet arī ballīšu mīļotājam

Bezvadu karaoke "Mikrofons JBL Wireless Microphone Set" būs lieliska dāvana ar tālredzīgu skatu uz jautriem brīžiem kā ģimenē, tā draugu lokā. Arī tumšos ziemas vakaros, lai priecīgāks taptu prāts, var vienatnē ļauties savu mīļāko dziesmu valdzinājumam, tās papildinot ar savu dziedājumu. Kā saka, dziesma atbrīvo un vienmēr liek justies dvēselei labāk! 

JBL bezvadu mikrofoni nodrošinās oriģinālu JBL Pro skaņu ar kristāldzidru balss skaidrību un detaļām. Vienkārši pievienojiet bezvadu divkanālu uztvērēju skaļrunim, ieslēdziet mikrofonus un esiet gatavi dziedāt.

Dāvanu meklē veikalā Euronics.

Foto: TVNET

Vīrieti izdaiļo ne tikai rētas - arī smalkas rotaslietas

Lieliski ir vīrišķību akcentēt ar smalkām aproču pogām - atradām divus variantus. Smalkāks juveliera darinājums būs no sudraba, bet demokrātiskāka cena būs stilīgām tērauda aproču pogām. Bet, ja vīrietis nav uzvalku nēsātājs, piemeklē viņa dāvanai un personībai atbilstošu rokassprādzi. Šīs ādas rokassprādzes ar dekoratīvajiem elementiem piestāvēs kā mežonīgai rokmūziku mīlošai dvēselei, tā arī romantikas un dabas mīļotājam.

Dāvanas meklē veikalā "Goldlight".

Foto: TVNET

Čuguna kazans - izaicinājums dabas mīļotājam!

ja meklē dāvanu vīrietim, kuram tīk pārgājieni, makšķerēšana vai vienkārši pabūt pie dabas un gatavot uz ugunskura, - iesakām uzdāvināt kaut ko no čuguna traukiem. Saglabājot tradīcijas un apgūstot jaunas tehnoloģijas, mūsdienās ražotāji piedāvā lielisku un dizainiski skaistu čuguna trauku sēriju. Ne velti par klasiskajiem čuguna traukiem, kas tiek nodoti no paaudzes paaudzē, saka, ka tie ir pārbaudīti gadsimtiem ilgi un aizvien nav zaudējuši aktualitāti. Tie ir izturīgi, taupa enerģiju un, ja pareizi tiek kopti, - nepiedeg. Starp citu, ar vienu šāvienu nošausi divus zaķus - jo tajos var gatavot uz jebkuras plīts virsmas arī mājās. 

Dāvanu meklē veikalā "FISSMAN".

Foto: TVNET

Prieks dāvāt - prieks saņemt!

Raksts tapis sadarbībā ar t/c "Origo".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu