Sestdien pieķerti astoņi dzērājšoferi; sākti pieci kriminālprocesi

TVNET/LETA
Valsts policijas profilaktiskā reida laikā autovadītājam tiek veikts narkotiku eksperesdiagnostikas tests, ar kura palīdzību iespējams noteikt vai autovadītājs pie stūres nav sēdies narkotisko vielu ietekmē.
Valsts policijas profilaktiskā reida laikā autovadītājam tiek veikts narkotiku eksperesdiagnostikas tests, ar kura palīdzību iespējams noteikt vai autovadītājs pie stūres nav sēdies narkotisko vielu ietekmē. Foto: Lita Krone/LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi astoņus transportlīdzekļu vadītājus alkohola reibumā, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Tostarp Vidzemes reģionā apturēti četri apreibinošās vielas lietojuši transportlīdzekļu vadītāji, savukārt Rīgas, Zemgales, Kurzemes un Latgales reģionā katrā pa vienam.

Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un pieci kriminālprocesi.

Jau ziņots, ka sestdien ceļu satiksmes jomā pieņemti 352 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 114 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki.

Nepalaid garām!
Uz augšu