Ko vēsta zvaigznes? Horoskopi visām Zodiaka zīmēm 11. līdz 17. decembris

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm 11. līdz 17. decembris.

AUNS

Labāk viens īsts draugs, nekā simts paziņu... Par šo sakāmvārdu šonedēļ varētu pastrīdēties. Protams, tuvie, senie draugi ir zelta vērtē, bet arī dažādiem sabiedriskiem kontaktiem būs liela nozīme – tu atcerēsies vai tevi atminēsies saistībā ar kādām senākām sarunām. Nejaušas iepazīšanās rezultātā var rasties auglīga lietišķā sadarbība vai iespējas izvirzīties karjerā. Līdz ar to jaunās, pozitīvās pārmaiņas atspoguļosies bankas kontā. Tikai raugies – kur, par ko un cik tērē. Brīvdienās apmeklē pasākumus, iepazīsties, ļaujies piedzīvojumiem.

VĒRSIS

Tev gan gribētos, lai viss notiek, kā plānots, taču dzīve un vēl jo vairāk – cilvēki, ievieš savas korekcijas. Šonedēļ daudz kas būs atkarīgs ne no tevis paša, bet no līdzcilvēkiem, kolēģiem vai biznesa partneriem. Mēdz teikt, ka nevajag iespringt par lietām, ko nav iespējams ietekmēt, un tā būs taisnība. Netērē nervus un enerģiju. Papēti darba sludinājumus, biznesa iespējas, strādā pie personīgajiem projektiem, jo visai drīz profesionālajā jomā iespējami pozitīvi pavērsieni. Nedēļas nogalē jāpievēršas ģimenes lietām – kaut kas pārrunājams un izlemjams. Attiecībās jāgādā par saticību.

DVĪŅI

Daudz enerģijas un to vajag izmantot. Būs jaunas idejas, ko ir vērts apspriest „prāta vētras” sanāksmēs. Ļoti iespējams, ka tās iedvesmos un motivēs kolēģus. Prāts atvērts visam jaunajam, tāpēc ir vērts ielūkoties kursu piedāvājumos – kāds izvēlēsies mācīties svešvalodu, kāds apgūt tehnoloģijas un mākslīgā intelekta iespējas, kādu uzrunās praktisku iemaņu kursi. Svarīga arī saviesīgā un sabiedriskā dzīve, kas nesīs jaunas pazīšanās un interesantas sarunas. Brīvdienās arīdzan gribēsies aktivitātes un saziņu ar cilvēkiem. Noorganizē savējiem pārgājienu baltajā ziemā, draugiem spēļu vakaru vai dejas klubiņā.

VĒZIS

Gādāsi, lai arī darbavietā ir mājīgi un valda svētku noskaņa – kāds atnesīs rotājumus, kāds noliks kopīgā telpā piparkūku un mandarīnu trauciņu, jo... dzīves skaistums dažkārt slēpjas tādos vienkāršos un sirsnīgos sīkumos. Tad arī visiem garastāvoklis labāks un darbi sekmējas. Vari izklāstīt savas ieceres sanāksmēs vai arī meklēt biznesa partnerus jauniem projektiem. Taču vairāk paļaujies uz sevi – būs tas, ko pats izdarīsi. Tā kā nedēļa aktīva, brīvdienās atpūties, saimniecības darbi pagaidīs. Vajag atrast laiku, lai relaksētos un izbaudītu klusumu. Palasi labu grāmatu, skatieties filmas vai baudi mūziku, kas iedvesmo.

LAUVA

Kāds vieds cilvēks esot teicis: šodien jādara tas, ko citi nevēlas, tad jau visai drīz varēsi dzīvot tā, kā citi dzīvot un baudīt nevar atļauties... Veiksmes dieviete Fortūna patlaban tev ir labvēlīga. Ņem iniciatīvu savās rokās. Darbā izcelsies ar spēju iedvesmot kolēģus. Tev būs iespējas īstenot savas idejas un piedāvāt inovatīvus risinājumus dažādām problēmām. Līdztekus darbam svarīga arī privātā dzīve. Sirdslietu jomā iespējamas aizraujošas pārmaiņas. Ja esi attiecībās, sagādā partnerim romantisku pārsteigumu vai kopīgu piedzīvojumu, kas stiprinās jūsu savienību. Ja esi viens, šis laiks var atnest jaunu iepazīšanos.

JAUNAVA

Tev patīk iedziļināties detaļās, un šī īpašība ļoti noderēs, jo profesionālajā jomā risināmi sarežģīti un atbildīgi jautājumi. Parādīsi, ka esi kompetents un dzīve var piespēlēt jaunas iespējas: kādam izaugsmi karjerā, kādam apstākļus, lai radikāli mainītu darbības virzienu, kādam, lai attīstītu biznesu. Rēķini izdevīgumu, bet nebīsties spert izšķirošu soli. Taču darbu gūzmā svarīga arī privātā dzīve. Ja tev ir otrā pusīte, dalies ar to, kas tev patlaban svarīgs. Ja sirds brīva un dzīvē ienāk jauna pazīšanās, tad esi reālists un savu morālo vērtību „latiņu” turi augstu.

SVARI

Daudz pienākumu, un liels entuziasms. Darba apspriedēs izmanto iespēju dalīties ar savām idejām, droši izsaki viedokli un neskopojies ar uzslavām, jo tas uzlabotos kolektīvo garu. Šajā nedēļā var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemju partneriem, kā arī iespējams veiksmīgs komandējums. Ja kādā brīdī jūti, ka tev nepieciešama atelpa, paņem papildus brīvdienu vai vismaz kādā dienā pabeidz darbu ātrāk. Jābūt līdzsvaram. Personīgajā dzīvē velti laiku dziļām sarunām un kopīgām aktivitātēm, uzklausi un atbalsti tuviniekus. Ja esi viens, šis var būt īstais laiks iepazīties ar kādu īpašu cilvēku. Atver sirdi, un izbaudi romantikas pilnus mirkļus.

SKORPIONS

Dzīve sola interesantas norises un iespējas izcelties darba jomā. Izdomā un izstrādā nebijušus risinājumus un piedāvā inovācijas. Kolēģi vai biznesa partneri būs ieinteresēti un jūs ātri vienosieties par kopīgiem mērķiem. Brīvajā laikā esi uzmanīgs pret saviem tuviniekiem un pievērs uzmanību sīkumiem. Ja esi attiecībās, izplāno romantisku pārsteigumu un kopīgu pasākumu. Ja sirds brīva, pavadi laiku ar draugiem un būs iespēja satikt kādu īpašu cilvēku. Nedēļas nogalē jāparūpējas par kārtību mājās. Kāds, izjūtot svētku tuvošanos, jau pievērsīsies telpu rotāšanai.

STRĒLNIEKS

Patlaban ir īstais laiks, lai izvirzītu augstus mērķus un ķertos pie lielām idejām. Varbūt tev nāksies pārvarēt šaubas, bet atceries, ka ceļš var vest pretī aizraujošiem izaicinājumiem. Esi elastīgs un atvērts, sadarbojies un iesaisties kopprojektos, tas palīdzēs gūt panākumus. Mīlestībā gaidāms emocionālais pacēlums. Izbaudi kopīgus piedzīvojumus ar savu partneri un neklusē par savām vēlmēm. Brīvajiem ļaudīm var rasties īpašas saskares punkti ar kādu īpašu cilvēku. Mājās lietderīgi būtu veikt kādas pārmaiņas, efektīvāk organizēt saimniecības darbus un ikdienas pienākumus sadalīt visiem vienādi.

MEŽĀZIS

Kolēģi vai darījumu partneri no tevis gaida praktiskus un racionālus risinājumus darba jomā. Izvērtē esošos projektus, un koncentrējas uz to, kas ir īpaši svarīgs. Varbūt nāksies pastiprināti pievērsties organizatoriskajiem jautājumiemun tad ļoti noderēs tavs pragmatisms un racionālā pieeja. Sirdslietās viss dziļi un nopietni. Esi uzmanīgs pret partneri, dalies ar savām jūtām un domām. Ja patlaban tev nav otrās pusītes, tad vajag censties atrast līdzsvaru starp darbu un personisko dzīvi, ļaujot tajā ienākt kādai spilgtai personībai. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem - vajag sakārtot telpas un atbrīvoties no nevajadzīgiem priekšmetiem. Kas vēl derīgs, atdod labdarībai.

ŪDENSVĪRS

Vislabāk darbi sokas tad, kad ir radošā brīvība, kad pats vari noteikt ritmu un apjomu: kādu reizi pastrādāt līdz nakts tumsai, kādu rītu ilgāk pagulēt. Lai uzlabotu darbu procesu, domā par inovācijām un oriģinālajiem risinājumiem. Kāds teiciens vēsta, ka zobenam, lāpstai un domai nekad nedrīkst ļaut ierūsēt – pie šī principa tad arī turies. Sirdslietās var gaidīt pārmaiņas un neparastus pagriezienus. Esi atvērts jaunām pieredzēm un piedzīvojumiem. Nedēļas nogalē mājās kaut kas pārkārtojams un paremontējams. Kopējā noskaņā valdīs svētku sajūta, gribēsi arī parūpēties par interjera izdaiļošanu.

ZIVIS

Šī nedēļa sola mierīgu un radošu darba atmosfēru. Ir laiks ieklausīties intuīcijas balsī un pievērst uzmanību detaļām. Izmanto savu māksliniecisko pieeju, lai atrastu risinājumus ikdienas uzdevumiem, kas varbūt jau ieslīguši rutīnā. Ja rodas kādas strīdus situācijas, tavas spējas risināt problēmas toleranti palīdzēs atrast zelta vidusceļu. Mīlestībā iespējami maģiski un romantiski brīži. Esi uzmanīgs pret savu partneri, izrādi rūpes un mīlestību. Brīvdienās aizbrauc paslēpot, pastaigāt pa jūru vai parku. Sniega gaišums nes dvēselē harmoniju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu