Konkursā meklēs jaunu Nacionālās mākslu vidusskolas direktoru; alga līdz 3496 eiro pirms nodokļiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kultūras ministrija ir izsludinājusi konkursu uz Nacionālās mākslu vidusskolas direktora amatu.

No pretendentiem tiek sagaidīta augstākā izglītība, pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, darba pieredze vadošā administratīvajā darbā izglītības vai kultūras institūcijā, valodu zināšanas, vēlama darba pieredze projektu vadībā, zināšanas par kultūras nozari, īpaši par mūzikas, mākslas un dejas nozari un izpratne par profesionālās izglītības iestādes vadīšanu.

Ministrija no pretendentiem gaida arī orientāciju uz rezultātu sasniegšanu, komandas vadīšanas spējas un stratēģisku redzējumu.

Darba alga skolas direktoram noteikta no 2312 līdz 3496 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikumus konkursam var iesniegt līdz 2024. gada 9. janvārim, iesniedzot arī vidusskolas turpmākās darbības attīstības piedāvājumu nākamajiem pieciem gadiem.

Kā ziņots, Nacionālās mākslu vidusskolas direktors Jānis Ziņģītis ir nolēmis pamest amatu. Kā aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lita Kokale, darba attiecības pārtrauktas pēc Ziņģīša paša vēlēšanās.

Par skolas direktora pienākuma izpildītāju iecelta vidusskolas personāla vadītāja Sveta Baltā.

Nacionālā mākslu vidusskola tika izveidota 2016.gada 1.septembrī, apvienojot Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolu un Rīgas Doma kora skolu. 2017.gada 1.septembrī Nacionālajai mākslu vidusskolai pievienoja Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolu un Rīgas Horeogrāfijas vidusskolu. Skolai kopš 2017.gada ir izglītības kompetences centra statuss.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu