Te pat Grejs nosirmotu. Karsta grāmatas prezentācija vēl karstākai grāmatai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET

Lāsmas Čuderes vārds vēl sabiedrībā nav pazīstams kā rakstnieces vārds, un šī grāmata "31:10" ir viņas debija. Grāmata, kas tapusi sešus gadus un kuras nosaukuma atšifrējums aizvien paliek noslēpums, ir stāsts par izskatīgās sievietes pieredzi seksā un ne tikai... Vai viss te rakstītais ir patiesība? Iespējams... un, iespējams, arī nē. 

"31:10 ir grāmata, kaili atklāta, piepildīta ar pasakām līdzvērtīgu mīlestību, sadriskātām sirdīm un orgasmiem tam visam pa vidu. No šeit uzrakstītā pat Grejs nosirmotu. Jo šeit aprakstītais ir patiešām noticis. Gandrīz viss. Te ir tikpat daudz patiesības kā nepatiesības," rakstīts grāmatas anotācijā. 

TVNET bija arī grāmatas prezentācijā, kur, jā, rakstniece pie viesiem iznāca tikpat pikanti kā uz grāmatas vāka - smaidoša, dzirkstoša un puskaila! 

"Es to uzrakstīju, jo vajadzēja. Tas vienkārši bija man jāizdara. Ko tā nozīmē? Ka vajag ļauties tam, kas ir nenovēršams. Ko man vajadzētu iegūt? Es tev neteikšu, ko tev vajag just. Tu jutīsi/ iepeldēsi/ būsi emocijās, kuras tev ir jāizjūt, un tikai tu zini, kādas tās ir.

Smiesies, uzbruksi, raudāsi, dusmosies, ņirgāsies, masturbēsi, iejutīsies, atcerēsies, nosodīsi, baidīsies, lamāsies, mīlēsi - tās ir tavas emocijas, kuras grib tavu uzmanību, caur manu grāmatu," sola grāmatas autore. 

Starp citu, pavisam drīz "TVNET+" lasi interviju ar Lāsmu! 

Grāmata nopērkama visās lielākajās Latvijas grāmatnīcās, kā arī 3110book.com

Foto: Pauls Zvirbulis
Foto: Pauls Zvirbulis
Foto: Pauls Zvirbulis
Foto: Pauls Zvirbulis
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu