2023. gadā tiešsaistes žurnāls “TVNET+” aktīvi sekoja līdzi vienai no lielākajām šī gada traģēdijām - mazās Justīnes Reinikovas slepkavībai, sākot no 5.maija, kad tēvs paziņoja, ka meitenīte pazudusi, turpinot ar meklēšanas operācijām, kurās iesaistījās visa Latvija, dažādām bērna pazušanas versijām, un beidzot ar bērna mirstīgo atlieku atrašanu un iespējamo vainīgo apcietināšanu.

2023. gada 5. maija vakarā Latviju pāršalca satraucoša ziņa - Rēzeknes novadā, Nautrēnu pagastā, Rogovkā pazudusi septiņus gadus veca meitene Justīne Reinikova. Meitenes tēvs Vladimirs Reinikovs stāstīja, ka meitene vakarā izgājuši parotaļāties pagalmā un pazudusi. Bērna meklēšanu Valsts policija un vietējie iedzīvotāji sāka nekavējoties. Iesaistījās Valsts robežsardze, Zemessardze, kinologi ar suņiem, brīvprātīgo organizācijas, kas pārmeklēja plašas teritorijas. Meklēšanā tika izmantots helikopters, droni, termokamera, tika nosusinātas ūdenstilpes, pārmeklētas pamestas mājas.

Neraugoties uz intensīvo meklēšanu, no bērna nebija ne vēsts. Cilvēki juta līdzi pazudušā bērna ģimenei - tēvam Vladimiram Reinikovam un pamātei Sandrai Reinikovai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X