VIDEO Aculiecinieks nofilmē, kā divi vīrieši Pulkveža Brieža ielā apzog auto

Papildināts
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdien, 20. decembrī, mikroblogošanas vietnē "X" (agrāk "Twitter") parādījies video, kurā divi vīrieši Rīgā aplaupa kādu automašīnu.

Video redzams, ka busiņam ir izdauzīts gan priekšējais pasažieru durvju stikls, gan sāna durvju stikls. Viens no zagļiem stāv ārā, bet otrs tikmēr uz pāris sekundēm iekāpj busiņā.

Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess, šobrīd notiek darbs.

Plašākā komentārā medijiem policija norāda, ka Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par divu personu mēģinājumu apzagt mikroautobusu ar Vācijas numurzīmēm.

Ja kādam ir informācija par noziegumu izdarījušajām personām vai cita izmeklēšanai noderīga informācija, VP aicina zvanīt pa tālruni 110!

VP pārstāve Gita Gžibovska teica, ka tika saņemts izsaukums no aculiecinieka par to, ka divas personas maskās ar teleskopisko steku izsitušas transportlīdzeklim logu un mēģinājušas to apzagt, kā arī pārdūrušas spēkrata riepu. Pēc tam personas pametušas notikuma vietu.

Policijā sākts kriminālprocess un mašīnas īpašnieks patlaban vēl nav vērsies policijā. Spēkrats tika evakuēts no nozieguma vietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu