Labdarības koncertā vāks līdzekļus piecgadīgam puisītim, kuru skārusi cerebrālā trieka

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Mūzikas un drāmas telpā "Oratorio" šovakar plkst.19 notiks jauktā kora "Pasaulei" Ziemassvētku labdarības koncerts piecgadīga puisēna atbalstam, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Aija Baltā.

Visi ieņēmumi no koncerta biļetēm tiks novirzīti Haraldam, kuram bērnu cerebrālā trieka ievērojami skārusi mobilitāti, radījusi kustību ierobežojumus un veselības traucējumus.

Koncertam koris ir sagatavojis programmu, kurā džeza ritmos skanēs Boba Čilkota "Mazā džeza mesa", "Divpadsmit Ziemassvētku dienas", kā arī tradicionāli Ziemassvētku skaņdarbi. Kopā ar kori koncertēs džeza trio, ko veido pianiste Santa Kauliņa, basists Toms Valmiers un bundzinieks Artūrs Cukanovs.

Haralda mamma Agnese Semjonova jau gandrīz desmit gadus ir kora dalībniece. Viņa norāda, ka ar fizioterapijas, ergoterapijas un citiem rehabilitācijas pasākumiem Haralds spēj pārvietoties, neizmantojot palīgierīces. Zēnam vajadzīgi regulāri rehabilitāciju kursi un atbalsts palīglīdzekļu saņemšanā - jādodas uz Vāciju pēc ortozēm un kompresijas tērpa.

Lai paši veidotu uzkrājumu piecgadnieka Haralda ārstēšanās izdevumiem, puisēna vecāki Agnese un Edgars izveidojuši apģērbu zīmolu un nelielu interneta veikaliņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu