Savulaik Gobzema veidotā partija izsludinājusi pieteikšanos Eiropas Parlamenta kandidātu sarakstam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Partijas "Platforma21" valdes loceklis Jānis Ronis piedalās partijas "Katram un katrai" kongresā, kurā valdes locekļi sniedz informāciju par partijas darbību un partijas dalībnieku pārstāvju sapulcē apstiprina jaunus partijas statūtus, mainot partijas nosaukumu uz "Platforma21", kā arī ievēl partijas valdes priekšsēdētāju un valdes locekļus, un Revīzijas komisijas locekļus.
Partijas "Platforma21" valdes loceklis Jānis Ronis piedalās partijas "Katram un katrai" kongresā, kurā valdes locekļi sniedz informāciju par partijas darbību un partijas dalībnieku pārstāvju sapulcē apstiprina jaunus partijas statūtus, mainot partijas nosaukumu uz "Platforma21", kā arī ievēl partijas valdes priekšsēdētāju un valdes locekļus, un Revīzijas komisijas locekļus. Foto: Paula Čurkste/LETA

Partija "Platforma 21" izsludinājusi pieteikšanos nākamgad paredzēto Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu kandidātu sarakstam.

"Platformas 21" valdes loceklis Jānis Ronis paziņojumā presei to dēvē par "nebijušu piedāvājumu" un centienu atteikties no "neveselīgās tradīcijas", ka vēlēšanu kandidātu sarakstus veido "vienas un tās pašas vecās personālijas, kas migrē no partijas uz partiju".

Ronis aicina pārtraukt "kolektīvi noriet" politikas jaunpienācējus un norāda, ka partijas visas vietas EP sarakstā atdos "jaunajiem, enerģiskajiem, nesamaitātajiem un uz viena vērtību viļņa ar mums esošajiem".

Pirms dažiem gadiem šo partiju, gan ar citu nosaukumu, dibināja tā laika Saeimas opozīcijas deputāts Aldis Gobzems, kurš kopš neievēlēšanas 14.Saeimā pametis aktīvo politiku.

Interesenti aicināti iepazīsties ar partija vērtībām "platforma21.lv" un pieteikt savu kandidatūru atlases procesam, sūtot CV un īsu motivācijas vēstuli uz "birojs@platforma21.lv".

EP vēlēšanas paredzētas 2024.gada jūnija sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu