Talsu novada domei izraudzīts jauns izpilddirektora vietnieks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valdis Bārda
Valdis Bārda Foto: Ieva Makare/LETA

Ceturtdien, 28. decembrī, Talsu novada domes sēdē deputāti par pašvaldības izpilddirektora vietnieku attīstības plānošanas un nekustamā īpašuma jautājumos apstiprināja bijušo Alojas novada domes priekšsēdētāju Valdi Bārdu (ZZS).

Bārda amata pienākumus sāks pildīt nākamā gada 8.janvārī.

Bārda savā profesionālajā pieredzē ir ieņēmis vairākus vadošus amatus. Kopš šā gada janvāra viņš pilda SIA "Rojas DzKU" valdes locekļa pienākumus, pirms tam bijis SIA "CCTR Būve" valdes loceklis un Celtniecības nodaļas vadītājs. Bārdam ir ilggadēja pieredze pašvaldības darbā, septiņus gadus ieņemot Alojas novada pašvaldības priekšsēdētāja amatu.

Bārda ir ieguvis maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā "Biznesa augstskolā Turība" 2012.gadā un inženiera izglītību 1992.gadā Latvijas Lauksaimniecības universitātē.

Bārda uzsver, ka viens no labākajiem attīstības veidiem ir ņemt labos piemērus un sadarboties ar citām pašvaldībām, kā arī valsts iestādēm un ministrijām. "Jāizmanto arī Latvijas Pašvaldību savienības, dažādu asociāciju un citu partneru resursi un piedāvātā informācija, meklējot risinājumus ikdienas darbā," komentē Bārda.

Bārda apstiprināts amatā uz pieciem gadiem.

Kā vēstīts, Bārda kopš šā gada 28.septembra ir arī Limbažu novada domes deputāts. Viņš deputāta mandātu ieguva pēc tam, kad Didzis Zemmers (ZZS) ieguva Saeimas deputāta mandātu uz laiku, kamēr partijas biedrs pilda ministra pienākumus Evikas Siliņas (JV) valdībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu