Noskaties Vecgada dienā autobusa šoferis Salaspilī izsēdina bērnus (1)

TVNET/TV3.lv, Bez Tabu
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Salaspilī 31. decembra pēcpusdienā vietējās iedzīvotājas bērni tikuši izsēdināti no autobusa, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Salaspiliete Sanita gada pēdējā dienā gaidīja, kad mājās pārradīsies meitas. Liels bija mātes pārsteigums, uzzinot, ka bērni mājās atnākuši kājām, nevis atbraukuši ar autobusu.

"Salaspils "Galssbuss" autobusos bieži nestrādā karšu termināli. Manas meitas 31. decembrī netika ielaistas autobusā dēļ tā, ka šoferis, neko nepaskaidrojot, atteicās pieņemt kartes. Ja neesot skaidras naudas, tad jāizkāpj no autobusa. Bērniem bija jānāk uz mājām 3 km. Kas tā vispār par attieksmi!? Arī mani pašu reiz gribēja izsēdināt no autobusa, ja nebūs skaidras naudas. Jau apnikuši mūždien neapmierinātie un sarūgušie Salaspils šoferi," raidījumam stāsta Sanita.

Autotransporta direkcijā (ATD) raidījumam skaidro, ka autobusos pasažieriem jābūt izvēlei, kā samaksāt par biļeti. Taču, ņemot vērā, ka konkrētais pārvadātājs ir privāts uzņēmums, tad sodu nevar piemērot par prasību neievērošanu. ATD pārstāve norāda, ka bērnus gan nedrīkst izsēdināt, ja nav iespējams maksāt ar karti.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu