Foto un video Piektdienas rītā vilcieni kavējas Tukuma un Aizkraukles līnijā (1)

Starp Smārdi un Ķemeriem uz sliedēm notriekts meža dzīvnieks
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Pirmais jaunā "Pasažieru vilciens" elektrovilciena "Vivi" reiss no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas uz "Dubultiem" Jūrmalā.
Pirmais jaunā "Pasažieru vilciens" elektrovilciena "Vivi" reiss no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas uz "Dubultiem" Jūrmalā. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Piektdienas rītā kavējas vilcienu reisi Tukuma un Aizkraukles līnijā, liecina AS "Pasažieru vilciens" informācija.

PV informē, ka

notriekta meža dzīvnieka dēļ vilciens Tukums-2 (plkst.8.18)–Rīga (plkst.9.38) stāv posmā Smārde–Ķemeri. Paredzamais kavējums ir aptuveni 33 minūtes.

Savukārt vilciens Rīga (plkst.7.39)–Tukums (plkst.9.02) stāv pieturā "Ķemeri" priekšā stāvošā vilciena dēļ. Paredzamais kavējums ir aptuveni 40 minūtes.

Tāpat saistīto reisu dēļ vilciens Rīga (plkst.9.48)–Aizkraukle (plkst.11.09) brauks ar aptuveni 20 minūšu kavējumu.

Foto: Sāk kursēt jaunie elektrovilcieni

Jau ziņots, ka "Pasažieru vilciena" apgrozījums 2023.gada deviņos mēnešos bija 44,256 miljoni eiro, kas ir par 19,2% vairāk nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 21% - līdz 458 074 eiro.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" bija 100% "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu