"Rīgas meži" Ukrainas aizstāvjiem nodos 12 "Ņivas"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ukrainas karogi skvērā pie Kongresu nama.
Ukrainas karogi skvērā pie Kongresu nama. Foto: Zane Bitere/LETA

Turpinot atbalstīt Ukrainu un tās iedzīvotājus cīņā pret agresora iebrukumu, SIA "Rīgas meži" kara plosītās valsts aizstāvjiem nosūtīs 12 vieglās automašīnas "Lada 4x4 pickup" jeb tā dēvētās "Ņivas".

Pirmdien, plkst.12 Jaunmārupē, Loka ceļā 49 notiks automašīnu pavadīšana uz Ukrainu.

Lai spēkrati nokļūtu Ukrainā, "Rīgas meži" sadarbojas ar biedrību "Agendum", kas ar "Tviterkonvoja" starpniecību tos nogādās frontes tuvumā. Biedrība uzsver, ka tās pieredzē šis ir apjomīgākais spēkratu ziedojums Ukrainai.

Spēkratu nodošanas pasākumā piedalīsies Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Viesturs Zeps (LA), "Rīgas meži" valdes priekšsēdētāja Anita Skudra un "Tviterkonvoja" veidotājs Reinis Pozņaks.

Kā ziņots Rīgas dome atbalstīja SIA "Rīgas meži" ierosinājumu ziedot Ukrainai vairākas automašīnas.

Automašīnas nav nepieciešamas SIA "Rīgas meži" saimnieciskajai darbībai un to kopējā bilances vērtība ir 12 888,53 eiro.

SIA "Rīgas meži" ir 2008.gadā dibināts pašvaldības uzņēmums. Tas apsaimnieko 62 000 hektāru meža, 399 hektārus Rīgas parku un apstādījumus, kā arī atbild par kultūras un atpūtas parku Mežaparks. 2022.gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedzis 21,35 miljonus eiro, bet peļņa sasniedza 2,14 miljonus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu