Ceturtdien glābēji snieguši palīdzību ceļu satiksmes negadījumos iesaistītajiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti astoņi ugunsgrēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD)

Ceturtdien plkst.10.43 ugunsdzēsēji steidzās uz Ķekavas novada Ķekavas pagastu, kur noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā konstatēts, ka notikusi divu vieglo automašīnu sadursme un abas automašīnas atrodas grāvī. No vienas avarējušās automašīnas glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja vienu cilvēku, bet no otras automašīnas cilvēki bija izkļuvuši saviem spēkiem, bet viens cilvēks uz imobilizācijas dēļa nogādāts pie Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pēc nepilnām divām stundām darbs notikuma vietā noslēdzās.

Vēl ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama ceļu satiksmes negadījumos Jelgavas novada Sesavas pagastā, Cēsu novada Straupes pagastā un divreiz Salaspils novada Salaspils pagastā, kur visos gadījumos tika sakārtota ceļa braucamā daļa.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, mikroautobuss, sodrēji ēkas dūmvadā, malka, šķūņa siena un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā vakar VUGD saņēma 41 izsaukumu - astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu