Foto Smaržojam un garšojam! Slavenības vērtē: kas jauns lubrikantu pasaulē? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža, Toms Svilāns

Intīmās kosmētikas zīmols lūgtajiem viesiem prezentēja savus kosmētikas jaunumus. Starp citu, amizanti, bet lai atrastu labāko, uzņēmums izstrādāja 100 paraugus, kurus arī testēja īsti mīlnieki! "Mums ir smags darbs," smejas zīmola saimniece un idejas autore Dace Minikoviča. Uzzini arī tu, kas jauns pašmāju ražoto lubrikantu pasaulē! 

Zīmols MYLOME sevi pieteica jau pirms gada, un šajā periodā tā pirmais produkts – lubrikants – jau kļuvis par vienu no TOP pārdotākajiem produktiem intīmās kosmētikas kategorijā. Tagad pirmajam zīmola lubrikantam ir pievienojušies

7 jaunumi – silikona produktu sērija un lubrikanti ar garšām.

„Šis gads zīmolam ir bijis ļoti veiksmīgs, un mūsu pirmā lubrikanta panākumi motivējuši radīt jaunus produktus, jo redzam, ka pircēji aizvien vairāk sāk novērtēt mūsu produktus, kas valdzina gan ar sniegtajām sajūtām un juteklisko baudījumu, gan dabīgo sastāvu un zinātnisko bāzi to radīšanas pamatā”, stāsta zīmola MYLOME veidotāja Dace Minikoviča.

MYLOME veidotāja Dace Minikoviča.
MYLOME veidotāja Dace Minikoviča. Foto: Toms Svilāns

„Mēs vēlamies piedāvāt mūsu klientiem labāko, ko spējam, kā arī aizvien vairāk produktulietotāji ir izglītoti un pievērš uzmanību tam, kā tie ietekmē maksts mikrofloru. Izstrādājot šos produktus,

produktu īpašības veicinātu baudas gūšanu, gan arī saudzētu maksts mikrobiomu.

Jaunie lubrikanti ir radīti ilgstošā un pamatīgā izstrādes procesā. Labaratorijas apstākļos izstrādājām vairāk kā 100 produktu paraugus un ļoti ilgi pieslīpējām atsevišķas produktu īpašības, kas bija īpaši izaicinoši. Tāpat ir

uzsākta sadarbība ar Rīgas Stradiņa universitāti un rūpēs par sieviešu veselību tiek pārbaudīta produktu ietekme uz maksts mikroflorbiomu.

Šī iniciatīva tiek īstenota ar Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada perioda programmā «Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi» atbalstu un prototipa testēšanai saņemts atbalsts 15 000 EUR apmērā, kas ir produkta izstrādes pirmais posms. ” papildina Dace Minikoviča.

Lubrikanti ar E vitamīnu, smaržām un garšām. Zīdaini masāžas geli... 

MYLOME jaunumu vidū bija gan silikona produktu sērija – silikona lubrikants ar E vitamīnu, hibrīda lubrikants, masāžas gels – lubrikants kā arī – lubrikants ar aromātu un lubrikanti ar dažādām garšām – persiks, zemene, piparmētra ar laimu.

Foto: Toms Svilāns

Silikona lubrikantu bez smaržvielām un garšas raksturo bieza konsistence ilgstošai baudai, noturīgai slīdamībai, tam pievienotais E vitamīns palīdz uzturēt ādas fizioloģisko balansu un darbojas kā antioksidants.

Savukārt hibrīda lubrikants izceļas ar makstij piemērotu pH līmeni 4,5, tam ir vidēji bieza konsistence ilgstošai baudai.

Erotiskajām masāžām piemērotākais būs masāžas gels – lubrikants no sērijas CLOSER bez smaržvielām, kas dāvā zīdainu sajūtu, neatstājot eļļainu kārtu.

Foto: Toms Svilāns

Ļoti īpašs ir arī masāžas gels – lubrikants ar aromātu no pašmāju zīmola WILDSPIRIT parfīmu klāsta (radītāja – Dana Bela).

Dana Bela
Dana Bela Foto: Toms Svilāns
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu