Carnikavas pasta nodaļa tomēr netiks slēgta

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VAS "Latvijas Pasts" vēstuļu kastīte.
VAS "Latvijas Pasts" vēstuļu kastīte. Foto: Paula Čurkste/LETA

"Latvijas pasts" tomēr neslēgs Carnikavas pasta nodaļu, kā tas bija sākotnēji plānots, savā mājaslapā informē Ādažu novada pašvaldība.

Par to, ka pasta nodaļa Carnikavā netiks slēgta un reorganizēta, bet tajā arī turpmāk varēs saņemt pasta pakalpojumus, pašvaldību šodien informējis "Latvijas pasta" Nodaļu un piegādes daļas vadītājs Mārtiņš Liepiņš.

Pašvaldība pateicas iedzīvotājiem par aktīvu līdzdalību pasta nodaļas saglabāšanas jautājumā.

Pasta pārstāvji norāda, ka februārī neērtības iedzīvotājiem varētu radīt pasta nodaļas darbinieku trūkums, ņemot vērā, ka sākotnēji nodaļu tomēr tika plānots slēgt.

Kā ziņots, pēc informācijas saņemšanas par plānoto vairāku Latvijas pasta nodaļu reorganizēšanu, Ādažu novada dome sāka aktīvas diskusijas ar valsts AS "Latvijas pasts", cenšoties pārliecināt par nepeiciešamību pasta nodaļu saglabāt.

Tika sasaukta arī domes sēde, uz kuru bija uzaicināta "Latvijas pasta" vadība un novada iedzīvotāji.

"Latvijas pasta" apgrozījums 2022.gadā bija 100,009 miljoni eiro, kas ir par 5,1% mazāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 2,21 miljona eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 2500 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu