NXIVM kluba jauniņajām bija īpašs iesvētību rituāls, kas noslēdzās ar konkrēta simbola, kulta dibinātāja iniciāļu (KR) iededzināšanu uz “verdzenes” gurna vai vēdera lejasdaļā... Un tad jau sekoja cerība uz "apgaismību" jeb seksu ar vadoni!

Sievietei, kurai bija pienācis laiks iziet iesvētības, bija pilnībā jāizģērbjas. Pēc tam viņa kaila tika apguldīta uz galda, viņas rokas tika sasaistītas virs galvas, bet kājas plaši atplestas. Tā sieviete jutās bezpalīdzīga, neaizsargāta, un tieši to vēlējās seksa kulta vadonis. Pēc tam viņai bija skaļi jālūdz: "Lūdzu, iezīmē mani. Tas man būs pagodinājums. Gods, ko vēlos nest sev līdzi visu atlikušo mūžu."

"Hmmm. Vispār... Viņai tas droši vien bija jāpasaka, pirms viņa ir sasieta, lai tas nešķistu piespiedu kārtā," Kīts Ranjērs norādīja kanādiešu aktrisei Elisonei Makai, kura bija kļuvusi par viņa mīļāko un partneri visos noziegumos.

"Labi," Elisona Maka klusi atbildēja. Viņa jau bija pazīstama ar "iesvētību" procedūru, par ko liecināja viņas ādā iededzinātie KR.

Pēc tam Ranjērs Elisonei paskaidroja kā runāt ar sievietēm, kuras piespiedu kārtā tiks marķētas ar viņa iniciāļiem: "Sāpes ir veids, kā saprast, cik ļoti mēs mīlam. Mēs mācāmies savas mīlestības dziļumu caur sāpēm. Kad viņi jūt sāpes, viņi domā par šo mīlestību."

NXIVM kluba jauniņajām bija īpašs iesvētību rituāls, kas noslēdzās ar konkrēta simbola, kulta dibinātāja iniciāļu (KR) iededzināšanu uz “verdzenes” gurna vai vēdera lejasdaļā... Un tad jau sekoja cerība uz "apgaismību" jeb seksu ar vadoni!

Izgriezums no grāmatas "Captive" (Catherine Oxenberg) vāciņa
Izgriezums no grāmatas "Captive" (Catherine Oxenberg) vāciņa Foto: Amazon
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X