Laikapstākļu dēļ trešdienas rītā iespējama vilcienu kavēšanās, brīdina "Pasažieru vilciens"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vilciens ziemā.
Vilciens ziemā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Sinoptiķu prognozētā stiprā snigšana no 6. februāra vakara līdz 7. februāra rītam un rezultātā izveidojusies sniega kārta uz sliežu ceļiem var izraisīt vilcienu kavējumus, sociālajos medijos brīdina AS "Pasažieru vilciens".

Uzņēmuma pārstāvji aicina iedzīvotājus sekot līdzi informācijai par operatīvām izmaiņām vilcienu kustībā "Vivi Latvija" lietotnē un vietnē "vivi.lv".

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), naktī uz trešdienu, 7.februāri, gaidāms, ka sniega sega palielināsies par pieciem līdz sešiem centimetriem. Brīžiem snigšanas laikā redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 metriem.

Arī VUGD pārstāvji norāda, ka snigšana var kavēt transporta kustību uz ceļiem, kā arī gājēju pārvietošanos. Atsevišķos rajonos var tikt traucētas āra aktivitātes.

PV ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" bija 100% "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu