ASV konservatīvā spārna populārākās mediju personības Takera Karlsona intervija ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu notiek Kremlim izšķirošā brīdī – kamēr republikāņi bloķē militāro palīdzību Ukrainai 60 miljardu dolāru apmērā. Karlsons spēris soli tālāk par vienkāršu rokas pielikšanu Krievijas propagandas izplatīšanā un pievienojies, Hilarijas Klintones vārdiem runājot, "noderīgo idiotu" pulkam. Portāls TVNET apkopojis galveno no divas stundas ilgās intervijas – lasi zemāk!

Galvenais no Takera Karlsona intervijas ar Vladimiru Putinu

Intervijas garums pārsniedz divas stundas, un tās sākumā Karlsons norāda, ka Putina atbilde uz jautājumu, kāpēc Krievija iebruka Ukrainā, esot pusstundu gara. "Tas, ko dzirdējām, mums šķita teikts patiesi, neatkarīgi no tā, vai tam piekrītat vai ne. Vladimirs Putins uzskata, ka Krievijai ir vēsturiskas tiesības uz Ukrainas rietumu daļām. Mēs ieteiktu uz to raudzīties kā uz patiesu viņa domu atspoguļojumu," ievadā saka Karlsons.

Krievijas 2022.gada iebrukums Ukrainā

"2022.gada 22.februārī jūs uzrunā savai tautai teicāt, ka konflikts Ukrainā ir sācies, un sacījāt, ka rīkojaties, jo esot nonācis pie secinājuma, ka ASV – caur NATO – varētu iniciēt, es citēju, negaidītu uzbrukumu tuvāko divu gadu laikā. Tas izklausās paranoiski. Pastāstiet, kāpēc domājat, ka ASV varētu no zila gaisa uzbrukt Krievijai. Kā jūs pie tāda secinājuma nonācāt un vai esat runājis ar Ameriku?" Karlsons uzdod pirmo jautājumu.

Putins to noliedz un paķircina Karlsonu. "Neteicu, ka ASV veiks negaidītu uzbrukumu Krievijai. Vai šis ir "tokšovs" vai nopietna saruna?" Putins ar smaidu jautā.

Viņš neļauj Karlsonam nolasīt sagatavoto citātu, bet piedāvā "30 sekundēs vai vienā minūtē" ieskicēt "vēsturisko fonu". Putins solījumu netur un apmēram turpmāko pusstundu ieslīgst vēsturiskā apcerē par

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X