Trešdien atcelti pieci "Liepājas autobusu parka" reisi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

AS "Liepājas autobusu parks" transportlīdzekļa tehnisku bojājumu dēļ trešdien, 7. februārī, atcēlis piecus reisus, liecina Autotransporta direkcijas (ATD) publiskotā informācija.

Atcelts "Liepājas autobusa parka" reiss Rīga-Lielvārde-Lēdmane-Krape-Madliena, kas bija plānots plkst.16.15, kā arī reiss Ogre-Rīga, kas bija plānots plkst.17.25.

Tāpat atcelts reiss Rīga-Ogre, kas bija plānots plkst.18.40, kā arī reiss Ogre-Rīga, kas bija plānots plkst.20.25.

Vienlaikus atcelts reiss Rīga-Ogre-Akmeņu iela, kas bija plānots plkst.21.30.

Jau ziņots, ka ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Tāpat ziņots, ka "Liepājas autobusu parka" apgrozījums 2022.gadā bija 17,839 miljoni eiro, kas ir par 15,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās vairākkārt un bija 190 731 eiro.

Pēc Konkurences padomes 2022.gada 29.marta lēmumā par Konkurences likuma pārkāpuma konstatēšanu "Liepājas autobusu parka" darbībās uzņēmuma mazākuma akcionārs (34,85%) ir Liepājas pašvaldība, bet 59,83% akciju pieder SIA "LAP1R", kas, pēc "Firmas.lv" datiem, pastarpināti pieder Andra Šķēles (67%) un Aināra Šlesera (LPV) (33%) ģimenēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu