Ludzas novadā ugunsgrēkā bojā gājis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Trešdienas rītā ugunsgrēkā Ludzas novadā bojā gājis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsdzēsēji devās uz izsaukumu Ludzas novadā, kur vienstāva dzīvojamā māja dega pilnā 80 kvadrātmetru platībā un jumts tai jau bija iebrucis.

Pirms VUGD ierašanās no mājas evakuējās viens cilvēks, kurš cieta un tika nodots mediķiem. Dzēšanas darbu laikā mājā tika atrasts bojāgājušais.

Karstuma un augstas temperatūras ietekmē tika bojātas divas vieglās automašīnas, kas atradās blakus mājai.

Aizvadītajā naktī glābēji devās uz Kuldīgas novada Laidu pagastu, kur dega divstāvu ēka. Ugunsgrēka dzēšanas darbu laikā cieta ugunsdzēsējs glābējs, kurš pēc mediķu apskates darbu notikuma vietā turpināja.

Tāpat aizvadītajā naktī tika saņemts izsaukums uz Virves ielu Ventspilī, kur, kā liecināja saņemtā informācija, deg ēka. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā deg apkures katla telpa, kā arī ēkas piebūve 40 kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki, no kuriem viens bija cietis.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 38 izsaukumus - astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu