“TDL School” piedāvā sešus mēnešus ilgu IT pārkvalifikācijas programmu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Pēc trim sekmīgi aizvadītiem gadiem apmācības jomā un vairāk nekā 800 absolventiem "TDL School" ir izveidojis līdz šim vēl nebijušu IT pārkvalifikācijas programmu. Tā ir 6 mēnešus ilga programma cilvēkiem, kas vēlas veiksmīgi sākt karjeru IT jomā, precīzāk - programmatūras testēšanā.

“Lai arī šobrīd dzīvojam saspringtā ekonomiskajā situācijā, tāpat ir manāms darbaspēka trūkums informācijas tehnoloģiju nozarē. Par to arī liecina Ekonomikas ministrijas prognozes par darbaspēka dinamiku IKT sektorā, kur iezīmējas tendence, ka darbaspēka pieprasījums IKT jomā līdz pat 2040. gadam būs augstāks par piedāvājumu,’’ teic Raita Rollande, “TDL School’’ vadītāja.

Mācību programma ietver sešas daļas, kas kursa dalībniekiem sniegs zināšanas, lai kļūtu par konkurētspējīgiem speciālistiem programmatūras kvalitātes nodrošināšanas jomā. Vispirms tiks sniegts ieskats par aktuālām tendencēm testēšanas jomā, pēc tam kursa dalībnieki tiks apmācīti laika pārvaldības un komunikācijas prasmēs. Tālāk būs tēmas, kas veltītas testēšanai, sākot ar vispārīgu informāciju par testēšanu un manuālo testēšanu līdz pat tīmekļa lietotņu automatizētai testēšanai. Kursa dalībnieki tiks apmācīti arī, kā pareizi sagatavot CV, lai to pamanītu darba devēji, un kā sagatavoties pirmajai darba intervijai. Mācību programmas noslēgumā - virtuālā prakse, kur kursa dalībnieki mentora vadībā risinās programmatūras testēšanas uzņēmuma TestDevLab inženieru izstrādātus uzdevumus, lai iegūtu pieredzi un rūdījumu tālākai karjerai programmatūras testēšanas nozarē.

Kurss sāksies 12. martā un ilgs līdz 30. septembrim. Tās norisināsies otrdienu un ceturtdienu vakaros no 18:00 līdz 20:00, līdz ar to tās varēs veiksmīgi apvienot ar esošo darbu. Mācības būs tiešsaistē, un katram kursa dalībniekam būs iespēja saņemt personīgu atbalstu no pasniedzējiem jebkurā interesējošajā jautājumā.

Apmācības vadīs nozarē praktizējuši, pieredzējuši un ISTQB sertificēti speciālisti. Pēc kursu pabeigšanas dalībnieki būs ieguvuši ne tikai sertifikātu un teorētiskās zināšanas, bet arī praktisku pieredzi nozarē, kas nodrošinās teicamu konkurētspēju darba tirgū.

Plašāka informācija par mācībām, kā arī reģistrācija ir pieejama šeit.  

“TDL School” darbojas jau kopš 2021. gada un piedāvā gan klātienes, gan tiešsaistes apmācības cilvēkiem, kuri vēlas sākt veiksmīgu IT karjeru un kļūt par programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem vai vēlas papildināt savas zināšanas minētajās jomās. Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni un iepazīties ar aktuālo kursu kalendāru, kā arī pieteikties apmācībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu