Noskaties Pamatīgi piedzēries šoferis sarīko jandāliņu Teikā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds vīrietis, sēžoties pie stūres pamatīgā alkohola reibumā, pamanījās ar savu spēkratu izpostīt infrastruktūru Teikas mikrorajonā Rīgā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video redzams, kā automašīnas "Chevrolet" vadītājs pilnīgi bez jeb kādas pārliecināšanās par drošību strauji izbrauc no iekšpagalma uz Brīvības gatves, atstājot pārējo spēkratu vadītājus šokā vai liekot pēkšņi izvairīties no šķēršļa.

Tas, ka visi apkārt esoši tika sveikā cauri, ir īsts brīnums, jo vadītāja pēkšņā parādīšanās uz ceļa nebija vienīgais viņa bīstamais gājiens. Tieši pie tirdzniecības centra "Akropole Alfa" vadītājs uzbrauca uz apmales un ietriecās elektrības skapī, kas atrodas blakus gājēju pārejai.

Valsts policijas pārstāve Līna Bagdone informē: "Tika konstatēts, ka automašīnas "Chevrolet" vadītājs brauca vairāk nekā divu promiļu stiprā alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu Valsts policija uzsāka administratīvā pārkāpuma procesu. Savukārt par braukšanu alkohola reibumā bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām Valsts policija sāka kriminālprocesu, kurš jau ir nodots prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai."

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu