"Stikla lauskas bija visur, manā sejā un matos. Viss ķermenis bija nosēts ar tām..." atceras Tauri Veizers. Vīrieša kravas spēkrata vējstiklā ielidoja paliels ledus gabals, kas varēja laupīt viņam dzīvību. Ieradās medicīniskās palīdzības dienests, un vīrietis tika nogādāts Austrumtallinas Centrālās slimnīcas uzņemšanas nodaļā, vēsta laikraksts "Postimees".

Veizeram, kurš pie stūres bija sēdies trešdienas, 7. februāra, rītā, tagad šī diena būs kā otrā dzimšanas diena. "Ātrās palīdzības darbinieks arī teica, ka es to varu uzskatīt par savu otro dzimšanas dienu," atceras Veizers.

Vīrietis braucis ar savu kravas auto pa ceļu, kad ledus gabals, kas atrāvies no pretimbraucošās kravas automašīnas jumta, ielidoja vējstiklā. "Tas bija īsts šoks. Es tikai uz sekundes simtdaļu ieskatījos sānu spogulī, lai pārliecinātos, ka ar kravas mašīnu viss ir kārtībā, un neko vairāk nevarēju izdarīt," viņš atceras šo biedējošo mirkli. "Ja būtu paspējis pagriezties nedaudz pa labi, ledus gabals, visticamāk, ielidotu sānu logā."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X