NOSKATIES Kuģa kapteinis, pirāti un sociālie tīkli: bankas nobloķēts maksājums izglābj sievieti no naudas zaudēšanas

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Kāda kundze pamatīgi apvainojusies uz savu banku, jo tā neļauj aizskaitīt tūkstoš eiro draugam – kādam kuģa kapteinim. Iedziļinoties situācijā, LTV raidījums “4. studija” atklāja, ka banka kundzi izglābusi no iekrišanas krāpnieku nagos.

Kundze, kura vēlējās palikt anonīma, raidījumam stāsta, ka sociālajā tīklā “Facebook” viņa saņēmusi draudzības uzaicinājumu no kāda Aleksandra Daugaviņa, kurš esot kuģa kapteinis. Domādama, ka cilvēku ar šādu vārdu agrāk pazinusi, kundze uzaicinājumu apstiprināja.

Pēc neilga draudzības un sarakstes laika kapteini Daugaviņu piemeklējusi liela nelaime: tālās jūras kuģodams, nonācis sarežģītā situācijā, iesaistīti pat pirāti. Kapteinis lūdzis jaunajai draudzenei palīdzību, un, būdama atsaucīga un labsirdīga, kundze centusies pārskaitīt naudas summu kapteiņa sarežģījumu atrisināšanai.

Banka darījumu nobloķējusi un pārskaitījumu neļauj veikt, tādēļ kundze vērsās pie “4. studijas”, lai pasūdzētos par bankas rīcību. Tomēr, noskaidrojot notikuma detaļas, noklausoties stāstu par kapteiņa Daugaviņa likstām un konsultējoties ar banku, kļūst skaidrs, ka kundze par mata tiesu izglābta no krāpnieku nagiem.

Vairāk par kapteiņa Daugaviņa krāpniecības shēmām skaties raidījuma sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu