Putina karš ar Rietumiem sācies jau sen. Ukraina ir tikai „bruņota detaļa“ Kremļa uzbrukumā demokrātijas pasaulei. Batālijas informācijas un komunikācijas frontē turpinās jau 15 gadus pēc kārtas.

Nebūsim naivi un sapratīsim, ka gaidāmās Eiropas Parlamenta vēlēšanas un Trampa iebalsošana ASV prezidenta krēslā Kremļa ideologus interesē daudz vairāk nekā paša Vovas Putina iecelšana Krievijas prezidenta amatā martā. Jo balsošana Krievijā ir tikai tehnisks process, bet vēlēšanas ASV un Eiropā – skarbs, politisks karš, kurā Kremlis piedalīsies aktīvi un dažādi.

[...] Taču daudz bīstamāka zona ir mūsu pašu konservatīvie spēki, kuri šogad piedāvā vēlēšanām plašu un savādu pretendentu spektru. Slēptie Putina fani ārzemēs mēdz būt skandāliem apvīti ļaudis, kas organizē negaidīti spēcīgas protesta kampaņas (UKIP stilā), kļūstot tāpēc ļoti populāri, slaveni un vēlētāju apbrīnoti.

Slēptie putinisti ārzemēs bieži mēdz uzvesties tieši tāpat kā kāds sens mūsu politisko skandālu rīkotājs, kas pēc Nacionālās Apvienības atstāšanas pievienojies citai labēji konservatīvai „mikimaušu partijai“ un kļuvis par tās līderi Eiropas Parlamenta vēlēšanās.

Neatpaliek arī cita skandālu autore, jauno konservatīvo lokomotīve, dzejniece un Latvijas “atkrieviskošanas patenta” autore. ReBaltica atmaskojumi par Jaunās konservatīvās partijas aktīvistu (Liānas Langas, Andra Vītola un Mārča Kūļa) piketiem un dezinformācijas akcijām interneta mikroblogā X ziņo, ka šie aktīvisti vēlas uzvarēt par katru cenu. Turklāt liekot lietā pat putinistu propagandas loģiku. Vai tāpēc viņi varētu būt Kremļa aģenti Latvijā?

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X