Pirmdienas horoskops: 19. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 19. februārim.

AUNS

Šī nedēļa sākas ar radošām idejām. Daudz enerģijas un tik daudz ko gribas izdarīt. Pēkšņi var parādīties arī jaunas peļņas iespējas. Tikai visus lēmumus mierīgi apdomā un situācijas izvērtē.

VĒRSIS

Šodien neko nesasteidz, jo tad kaut kas var noiet pavisam greizi. Rīkojies, kā esi pieradis: lēnītēm un pārdomāti. Un nesatraucies, ja kāds tavu domu lidojumu nesaprot.

DVĪŅI

Ja iepriekš esi atlicis kādas svarīgas sarunas iestādēs vai bankās, tad tagad ir īstais laiks, lai tās risinātu. Darbā ies karsti, virmos diskusijas un kaislības. Ļoti enerģiska diena.

VĒZIS

Profesionālajā vidē situācijas, ko grūti ietekmēt. Iespējama pēkšņa vilšanās kādā no kolēģiem un arī tikpat pēkšņa atklāsme, ka līdzās ir daudz krietnu cilvēku.

LAUVA

Daudz ideju, un ir jārīkojas. Tikai nedrīkst neko darīt uz emociju pamata, bet viss rūpīgi jāaprēķina. Un raugies arī, kas ir cilvēki, ar kuriem kopā gatavojies doties jaunos ceļos.

JAUNAVA

Būsi nolēmis iekarot profesionālās virsotnes un attiecīgi rīkosies. Varbūt ne visi kolēģi vai darījumu partneri piekritīs tavām iecerēm un ierosinājumiem. Sagatavo loģiskus argumentus.

v

SVARI

Darbā radīsies jaunas idejas, kuru realizācijai nodosies ar sirdi un dvēseli. Ja par kādu lietu sirds deg, tad pasaule sadodas rokās, lai viss izdotos. Brīnumu pilna diena

SKORPIONS

Pārliecība par sevi ir laba lieta, tomēr profesionālo iemaņu atsvaidzināšana nenāks par skādi. Ieskaties kursu piedāvājumā. It īpaši aktuāla mākslīgā intelekta tēma.

STRĒLNIEKS

Darba lietas prasīs daudz enerģijas. Iespējams, nāksies risināt problēmas ar darījumu partneriem vai kolēģiem. Ja gadās sarežģītas un strīdīgas situācijas, saglabā mieru.

MEŽĀZIS

Pret darba un dzīves pienākumiem izturēsies ar lielu atbildību, un tas atmaksāsies gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Vari iegūt gan jaunus draugus, gan lieliskus darījuma partnerus.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā jauni plāni un idejas, kas var palielināt ienākumus. Nekavējies, bet ķeries klāt! Pastāv iespējas atrast domubiedrus projektu realizācijai.

ZIVIS

Iespējams, ka darba pienākumos parādīsies kas jauns. Ja pietrūkst iemaņu, tad meklē informāciju tīmeklī vai piesakies kursos. Noderīga būs arī konsultēšanās ar pieredzējušākiem kolēģiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu