Otrdienas horoskops: 20. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 20. februārim. 

AUNS

Var gadīties, ka šodien saņemsi kritiku, bet daudz neklausies, tev prāts kā bulta un arī intuīcija darbosies labi. Taču vajadzētu padomāt par mācībām, un profesionālo iemaņu uzlabošanu.

VĒRSIS

Tu esi profesionālis, kas zina, ko dara. Jau vistuvākajā laikā izdosies piepildīt ieceres, par ko sen esi domājis un sapņojis. Iespējama auglīga tikšanās ar sadarbības partneriem.

DVĪŅI

Necenties darbā par katru cenu pierādīt sava viedokļa pareizību, jo strīdēšanās nebūs konstruktīva. Tik un tā galarezultātā bankas īsziņas vēstīs par tīkamu stāvokli kontā.

VĒZIS

Darbā iespējamas spriedzes situācijas. Sliņķiem un nevīžām pasaki, ko par viņiem domā, bet – ne vairāk. Nevajag mēģināt kādu pārtaisīt. Labs laiks prezentācijām un atbalstītāju meklējumiem.

LAUVA

Šodien notikumi griežas kā krāsainā karuselī. Kādam var veidoties izdevīga sadarbība ar ārzemēm, kādam rasties iespējas apgūt ko jaunu, kas noderēs peļņai nākotnē.

JAUNAVA

Profesionālajā vidē iespējamas viedokļu atšķirības un spriedzes situācijas. Meklē kompromisu, jo komandā viss ātrāk virzās uz priekšu. No kopīga darba katram būs savs labums.

SVARI

Veiksmīga diena. Tavu darbu novērtēs, un šobrīd liktie pamati var pavērt ceļu uz karjeru nākotnē. Daudzās situācijās palīdzēs intuīcija, ātri tiksi skaidrībā par norisēm.

SKORPIONS

Jāsargās no stresa, kas nav tas labākais palīgs. Darbā vai biznesā iespējama kavēšanās no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Noskaiti līdz desmit un nepārdzīvo, tāpat jau viss atrisināsies.

STRĒLNIEKS

Tev strauja daba un var rasties vēlme pateikt visiem visu... un... atcerēties vēl arī senākus kolēģu „grēkus”. Nevajag. Ievēro principu: runāšana sudrabs, klusēšana - zelts.

MEŽĀZIS

Ja kāds kolēģis taujā padomu, tad esi pacietīgs un izskaidro kaut divas vai trīs reizes. Kā mēdz teikt: dots devējam atdodas un kādā reizē arī tev noderēs viedoklis no malas.

ŪDENSVĪRS

Būsi pārliecināts par saviem spēkiem un zināšanām. Viss ies no rokas, vienīgi īpaši precīzs esi, ja darīšanas ar ārzemēm, starptautiskiem projektiem.

ZIVIS

Lieliski izpratīsi cilvēku apslēpto dabu, nolūkus un rīcības motīvus. Tas palīdzēs arī izvairīties no iespējamiem sarežģījumiem gan darbā, gan privātajā dzīvē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu