Trešdienas horoskops: 21. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 21. februārim. 

AUNS

Šodien svarīgi pievērst uzmanību finansēm. Proti, lūkoties, vai tev viss samaksāts, vai kontā ienākusi pareizā summa, vai rēķini apmaksāti. Naudas lietās iespējamas neskaidrības.

VĒRSIS

Tu allaž esi darbā pirmajās rindās. Dažus tas var arī kaitināt, bet – lai tie citi domā, ko domā... katram savs ritms un pieeja. Tu savu jau esi pārbaudījis un tā arī ir vislabākā.

DVĪŅI

Profesionālās lietas šodien nebūs pirmajā vietā. Toties lielāka uzmanība pievēršama mājas dzīvei. Varbūt jāpalīdz savējiem ar padomu, varbūt jārisina kādi komunālie jautājumi.

VĒZIS

Kad cilvēks smaida, tad pasaule šķiet gaišāka un darbi sokas. Nost ar pesimismu! Ļoti svarīgi neiet veco rutīnas ceļu, bet meklēt jaunas iespējas. Nešaubies par savu varēšanu.

LAUVA

Dzīve traucas uz priekšu straujiem soļiem, un profesionālajā izaugsmē iespējami divi scenāriji. Piesakies augstākam amatam vai ar pilnu atdevi pievērsies privātajam biznesam.

JAUNAVA

Svarīgās lietās vairāk paļaujies uz to, ko saka priekšā „iekšējā balss”. Ja līdz šim pret to esi izturējies skeptiski, tad ir pienācis laiks mācīties notvert to „pirmās sajūtas-pirmās domas” mirkli.

SVARI

Labam cilvēkam, labi draugi. Un dažkārt caur draudzīgiem sakariem var veidoties arī noderīgi lietišķie kontakti. Iespējas satikt domubiedrus, kas gatavi ieklausīties tavās oriģinālajās iecerēs.

SKORPIONS

Var izveidoties sekmīgi kontakti ar ārzemēm, un līdz ar to „izbeigties” kāds iepriekš iesākts projekts. Bet - viss, kas notiek, notiek uz labu. Vajag jaunus plašumus!

STRĒLNIEKS

Veido karjeru, iesaisties biznesa projektos, slēdz līgumus, domā par jaunu sadarbību. Vienu gan ievēro – nevajag jaukt draudzību un naudas lietas un draudzību un biznesu.

MEŽĀZIS

Ieskaties darba sludinājumu portālos, biznesa kursu piedāvājumā, apspriedies ar cilvēkiem, kuriem arī šīs tēmas aktuālas. Sajūta tāda, ka vajag dzīvē kaut ko mainīt.

ŪDENSVĪRS

Trauksmaina diena. Lai arī kā gribētos no jezgas darbā norobežoties, diez vai izdosies. Neslēp un necenties apslāpēt emocijas. Kolēģi neapvainosies un sapratīs, ka tā mēdz būt.

ZIVIS

Var rasties iespējas pretendēt uz augstāku amatu. Esi uzmanīgs un ievāc informāciju. It īpaši tad, ja solījumi ļoti dāsni un vilinoši. Tikai peļu slazdā siers par brīvu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu