Ceturtdienas horoskops: 22. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 22. februārim. 

AUNS

Vadība vai kolēģi no tevis gaidīs jaunas idejas un priekšlikumus. Ja daudz pienākumu un prāts aizņemts ar ikdienas darbiem, tad palūdz brīvu laiku vai izej pusdienas pārtraukumā pastaigā, lai noformulētu domas.

VĒRSIS

Notikumi griežas virpuļu virpuļos. Par laimi, tu proti saglabāt mieru un to kuģi droši izvadīt cauri krācēm. Pēc darbadienas vajag atpūsties, darot to, kas palīdz relaksēties un atjaunot spēkus.

DVĪŅI

Veiksmes diena. Nebaidies riskēt, jo drošajiem pieder pasaule. Ielūkojies arī kursu un semināru piedāvājumā, atradīsies kas noderīgs. Jaunas zināšanas – jaunas iespējas.

VĒZIS

Kāpēc tik ļoti, ļoti daudz pienākumu? Ko darīt – gadās arī tādas dienas. Nevajag sūroties, bet ķerties pie darba. Vakarā būsi gandarīts un ar prieku mājiniekiem stāstīsi par panākumiem.

LAUVA

Lietišķu sarunu diena. Kāds no kolēģiem var bez pamatojuma iebilst pret tavām iecerēm. Tad vajadzēs vai nu pārliecināt ar loģiskiem argumentiem, vai teikt skarbāku vārdu. Dažkārt vajag arī tā.

JAUNAVA

Ja noskaņojums pozitīvs, tad arī darbi iet no rokas. Jāķeras pie jauniem un nozīmīgiem projektiem. Taču vajag uzticamus partnerus. Iespējama sadarbība ar sen zināmiem kompanjoniem.

SVARI

Būsi labs padomdevējs un sarunu biedrs, pratīsi uzklausīt un iedvesmot. Cilvēki tieksies pēc tavas sabiedrības, un tu labprāt iesaistīsies dažādās lietišķajās aktivitātēs.

SKORPIONS

Ir vērts padomāt par jaunas sadarbības veidošanu, taču pārmaiņas lietišķajā jomā jāveic pamazām. Kaut gan esi apdomīgs cilvēks, var rasties vēlme pieņemt straujus lēmumus.

STRĒLNIEKS

Daudz ideju. Kolēģi uzklausīs un respektēs tavu viedokli, spēsi dot labus padomus citiem un arī pašam noderēs iepriekšējā pieredze. Būsi paturējis prātā teicienu, ka no kļūdām mācās.

MEŽĀZIS

Iespējami interesanti biznesa un sadarbības piedāvājumi, taču jāuzņemas ļoti atbildīgi un sarežģīti pienākumi. Nebīsties – tiksi ar visu galā un vēlāk būs gandarījums.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīga diena karjerai un biznesam. Darbā panākumi un atzinība, kādam profesionālie izaicinājumi var saistīties ar ārzemēm. Svarīgi izmantot iespējas, ko sniedz mūsdienu tehnoloģijas.

ZIVIS

Darbs dzīs darbu, taču paveiktajam būs rezultāts: tu parādīsi savas spējas, stiprināsi autoritāti un bruģēsi ceļu uz jaunām virsotnēm. Sirdslietās mīļas un romantiskas noskaņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu