Nesēdi rokas klēpī salicis! Veiksmes un naudas horoskops visām horoskopa zīmēm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 26. februāra līdz 3. martam.

AUNS

Tev patīk piedzīvojumu un adrenalīna sajūta, un šī nedēļa akurāt ir piemērota jauniem izaicinājumiem. Pirmām kārtām profesionālajā jomā var pavērties tādi ceļi, par kuriem cits varbūt visu mūžu sapņojis. Kāds var arī saņemt piedāvājumu ieņemt sabiedrisku amatu, kas sekmē atpazīstamību un palīdz lietišķo kontaktu veidošanā. Taču – lai ko tu darītu un kam piekristu, raugies uz finansiālo izdevīgumu. Turklāt naudas lietas jātur perfektā kārtībā. Nedēļas nogalē apmeklē pasākumus un satiecies ar draugiem, no tevis staros pavasarīgs šarms, kas neatstāj vienaldzīgu un raisa simpātijas.

VĒRSIS

Nesēdi rokas klēpī salicis, jo – ja nedarīsi tu, tad atnāks un izdarīs kāds cits. Un tam citam tiks arī atzinība un materiālais labums. Mazliet jātiek pāri savām šaubām un arī laiskumam, un jāstrādā čaklāk, nekā līdz šim. Vari pretendēt uz augstāku amatu vai meklēt jaunus ceļus biznesā - nepalaid garām iespējas un izdevības. Kā mēdz teikt – drošajiem pieder pasaule. Ja kādai idejai nepieciešami domubiedri vai sponsori, sarīko prezentāciju. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta kopā ar draugiem, apmeklējot kultūras pasākumu vai klubu. Brīvajām sirdīm viegls flirts un simpātiju apliecinājumi.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā varbūt viss nenotiks pēc tava prāta: kaut kādi procesi var nobremzēties, solījumi izčākstēt kā sniegs saules staros, plānotie darbi pārcelties. Nesatraucies, ja arī šķiet, ka apkārt haoss, pamazām viss sakārtosies. Tajā pašā laikā var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Tāpat arī ir īstais brīdis ielūkoties tūrisma portālos – kādi maršruti tiek piedāvāti vasaras atvaļinājumu laikam. Nedēļas nogalē svarīgas ģimenes lietas – ar tuviniekiem šis un tas pārrunājams un lemjami svarīgi jautājumi. Mājas vidē jāgādā par saticību.

VĒZIS

Šonedēļ darba dienas ritēs īpaši nemierīgi - tikšanās, sarunas, sarakstes un tālruņa zvani. Tikko viens darbs pabeigts, jau nākamais klāt. Pienākumi paņems vairāk laika, nekā biji plānojis, un to visu pavadīs saspringts emocionālais fons. Ja arī gribas bārties vai sabēdāties, rādi neitrālu sejas izteiksmi – citiem nav jāzina, ko jūti. Lietišķajā jomā jābūt uzmanīgam, ja darīšana ar dokumentiem. Pirms ko paraksti vai nodod tālāk, pārbaudi vairākkārt. Brīvdienās būsi mīļi gaidīts gan draugu ballītes, gan prezentācijās. Enerģija mutuļos, un tu ar savu entuziasmu aizrausi līdzcilvēkus.

LAUVA

Šajā nedēļā idejas dīgs tik jaudīgi kā pavasara asni. Pat ne brīdi nešaubīsies par to lietderību un pratīsi pārliecināt arī citus. Ir labas iespējas darbā izvirzīties pirmajās rindās. Ķeries pie jauniem projektiem vai apsver ideju par sava biznesa veidošanu, viss ies no rokas. Ja kāds piedāvā sadarbību vai palīdzību, neesi lepns – neatsaki. Sen jau zināms, ka divas galvas gudrākas nekā viena. Mājās jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Iedziļinies bērnu vēlmēs, bet, ja viedokļi atšķiras, pamato savu nostāju, diskutē un veido dialogu.

JAUNAVA

Tu esi autoritāte un kolēģi labprāt ieklausīsies tavā viedoklī. Taču ar reformām – uzmanīgi. Iespējams, nonāksi pie secinājuma, ka darbu organizācijā kaut kas jāmaina, un tavas idejas gūs atbalstu. Tikai neko nevajag sasteigt, jo ātrumā darīto var nākties labot. Un tad vairs neviens nebūs priecīgs, drīzāk otrādi – vainos un kritizēs tevi. Nedēļas nogalē daudz pienākumu mājās: jākārto, jāuzpoš, jāuzņem ciemos radinieki. Savukārt attiecībās jāgādā par stabilitāti. Ir taču tik labi apzināties, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties un otra pusīte par tevi domā tieši tāpat.

SVARI

Darbs prasīs daudz enerģijas, toties pēc tam būs gandarījums. Atzinīgi vārdi dažkārt ir vērtīgāki par ciparu bankas kontā - kaut arī par to pēdējo būtu grēks žēloties. Padalies ar tiem, kam grūti, iesaisties labdarībā. Darba un finanšu jomā visas vienošanās jānoformē juridiski korekti un nevajadzētu uzņemties kredīta vai līzinga saistības. Daudz prieka gūsi no sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm: organizē prezentāciju, sarīko darbā svētkus tāpat vien – kolektīva saliedēšanas nolūkā, brīvdienās saaicini kopā draugus. Ja sirds brīva, kāda tikšanās var izrādīties liktenīgi īpaša.

SKORPIONS

Nemierīgi. It kā kāds būtu ieslēdzis paātrinājumu. Sākotnēji grūti saprast - vai pēc fizikas likumiem tas patlaban ir pozitīvs vai negatīvs. Katru dienu daudz pienākumu, vadībai var mainīties idejas un līdz ar to arī darbu saraksts. Emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek. Bet, vai ir vērts? Izdari, kas jādara, un pamazām parādīsies gaisma tuneļa galā. Nedēļas nogalē ar savu veikumu būsi pat ļoti apmierināts. Nozīmīgu vietu ieņems sirdslietas. Svarīgas patiesas vērtības un nopietna attieksme. Brīvajiem ļaudīm šo un to vajadzēs apdomāt, un jāsargās no avantūrām.

STRĒLNIEKS

Daudz labu lietu izdosies realizēt, esot uz iedvesmas viļņa. Kad no rītiem mosties labā garastāvoklī, notver to sajūtu un dienas laikā mēģini nepazaudēt. Lai arī kādi vēji pūš. No emocionālā komforta un pozitīvas attieksmes būs atkarīga dienu gaita. Svarīga arī prasme un vēlme sadarboties. Ieklausies citu viedokļos un respektē. Ja risināmi svarīgi jautājumi, visu dari soli pa solim, jo sasteigtībā var rasties kļūmes. Nedēļas nogalē svarīga privātā dzīve. Laiks, ko pavadīsi kopā ar mīļoto būs pilns ar sirsnību. Lai atpūstos un notvertu jaunus iespaidus, vēlams neliels izbrauciens.

MEŽĀZIS

Tu esi racionāls cilvēks ar loģisku prātu un pragmatisku pieeju, tomēr reizumis jāļaujas sajūtām. Neļaujiet citu viedokļu troksnim noslīcināt jūsu pašu iekšējo balsi. Un pats galvenais ir drosme sekot savai sirdij un intuīcijai, tā esot teicis Stīvs Džobss. Ar vārdu sakot: neiesaisties strīdos ar kolēģiem, vadību vai biznesa partneriem, bet klusi un mierīgi dari pēc sava prāta. Pats zināsi labāk, kas ir un kas nav lietderīgi. Nedēļas nogalē vislabāk jutīsies savējo lokā. Vari ieplānot svarīgus mājas darbus vai sarīkot plašāku ģimenes saietu. Sazinies arī ar tuviniekiem svešatnē.

ŪDENSVĪRS

Mieru, tikai mieru... Šonedēļ daudz enerģijas, kas burtiski sprakšķ. Un tā var arī uzšvirkstēt kāda uguntiņa – izcelties pēkšņs nevajadzīgs strīds vai kāds vārds izsprukt pirms vēl esi to apdomājis. Nesatraucieties par niekiem un nerīkojies emociju iespaidā, jo senais teiciens, ka miers baro, bet nemiers posta, nav bez pamata. Pievērs lielāku uzmanību lietišķajai jomai, jo var rasties jaunas peļņas iespējas. Attiecībās ar mīļoto cilvēku jācenšas ieklausīties un saprasties. Brīvajā laikā prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums vai izbrauciens.

ZIVIS

Nopietns, lietišķs un darbīgs noskaņojums, taču ik pa brīdim garastāvoklis uz pesimistiskas nots: kāpēc tik daudz darba un viss uz maniem pleciem? Paskaties uz to visu no pozitīvās puses: ja čakli strādāsi, bankas īsziņas nesīs tīkamas vēstis, var arī pavērties jauni karjeras ceļi, un – ikdienai arī ir daudz košu krāsu. Prāts atvērts jaunai informācijai. Interesēsies par dažādām tēmām un atradīsi ko noderīgu. Privātajā dzīvē iespējami dzirkstoši piedzīvojumi. No tevis staros pievilcība, kas palīdz atvērt cilvēku sirdis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu