Otrdienas horoskops: 27. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 27. februārim. 

AUNS

Ja tevi aicina iesaistīties sabiedriski noderīgos pasākumos – piekrīti. Labie darbi tiek atalgoti. Turklāt, kas ļoti iespējams, ka vēlāk šī darbība palīdzēs lietišķo kontaktu veidošanā.

VĒRSIS

Vari pretendēt uz augstāku amatu vai meklēt jaunus ceļus biznesā – nepalaid garām iespējas un izdevības. Ja kādai idejai nepieciešami domubiedri vai sponsori, sarīko prezentāciju.

DVĪŅI

Priekšā jauni apvāršņi. Var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, vai rasties vēlme apgūt kaut ko jaunu. Tāpat arī ir īstais brīdis ielūkoties tūrisma portālos un padomāt par vasaras atvaļinājumu.

VĒZIS

Pienākumi paņems vairāk laika, nekā biji plānojis, un to visu pavadīs saspringts emocionālais fons. Ja arī gribas bārties vai sabēdāties, neko neizrādi – citiem nav jāzina, ko jūti.

LAUVA

Ķeries pie jauniem projektiem vai apsver ideju par sava biznesa veidošanu, viss ies no rokas. Ja kāds piedāvā sadarbību vai palīdzību, neatsaki. Divas galvas gudrākas nekā viena.

JAUNAVA

Tu esi autoritāte un kolēģi labprāt ieklausīsies tavā viedoklī. Taču ar reformām – uzmanīgi. Visu labi pārdomā un izrēķini. Ja kaut kas nesanāks, kritizēs tevi.

SVARI

Darba un finanšu jomā visas vienošanās jānoformē juridiski korekti un nevajadzētu uzņemties kredīta vai līzinga saistības. Padalies ar tiem, kam grūti, iesaisties labdarībā.

SKORPIONS

Daudz pienākumu, vadībai var mainīties idejas un līdz ar to arī darbu saraksts. Emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek. Bet, vai ir vērts? Izdari, kas jādara, un parādīsies gaisma tuneļa galā.

STRĒLNIEKS

Svarīga prasme un vēlme sadarboties. Ieklausies citu viedokļos un respektē. Ja risināmi svarīgi jautājumi, visu dari soli pa solim, jo sasteigtībā var rasties kļūmes.

MEŽĀZIS

Neiesaisties strīdos ar kolēģiem, vadību vai biznesa partneriem, bet klusi un mierīgi dari visu pēc sava prāta. Pats zināsi labāk, kas ir un kas nav lietderīgi.

ŪDENSVĪRS

Nerīkojies emociju iespaidā, jo senais teiciens, ka miers baro, bet nemiers posta, nav bez pamata. Pievērs lielāku uzmanību lietišķajai jomai, jo var rasties jaunas peļņas iespējas.

ZIVIS

Prāts atvērts jaunai informācijai. Interesēsies par dažādām tēmām un atradīsi ko noderīgu. Var arī pavērties jauni karjeras ceļi, un jaunas zināšanas izrādīsies tieši laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu