Pēc Alekseja Navaļnija nāves viņa sieva Jūlija no politiķa laulātās draudzenes vienā naktī ir kļuvusi par vienu no spilgtākajām sejām Krievijas opozīcijas vidū. Viņa apsūdzēja Vladimiru Putinu slepkavībā un paziņoja, ka uzņemas turpināt vīra iesākto, aicinot tautiešus pievienoties. Tiklīdz Navaļnaja to izdarīja, Krievijas propagandas mašīna sāka darboties, cenšoties attēlot viņu kā Rietumu izlūkdienestu instrumentu un cilvēku, kas bieži apmeklē kūrortus un slavenību ballītes. Iedziļinoties politiķes biogrāfijā, TVNET+ skaidro, kas varētu palīdzēt un traucēt Navaļnajai ieņemt opozīcijas līderes pozīciju.

 Aleksejs un Jūlija iepazinās 22 gadu vecumā atvaļinājumā Turcijā. Tobrīd viņa jau bija absolvējusi Pļehanova Ekonomikas universitāti, iegūstot grādu starptautiskajās ekonomiskajās attiecībās, kā arī bija izgājusi semestri ilgu praksi biznesa skolā Dānijā.

Savulaik kādā intervijā rakstniekam Zaharam Prilepinam, kurš tobrīd vēl nebija Kremļa propagandists, Navaļnijs teica: "Atceros, ka mūsu pirmajos randiņos viņa mani pārsteidza: skaista, blondīne un pat zina visu ministru uzvārdus."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X