Kopš Velsas princeses Ketrīnas vēdera operācijas (17. janvāra) ir pagājis jau pusotrs mēnesis; pēdējo reizi princesi kopā ar ģimeni redzējām Ziemassvētku dievkalpojuma laikā. Lai gan Bakingemas pils oficiāli ziņojusi, ka princese atgūst spēkus un līdz Lieldienām nepildīs karaliskos pienākumus, sabiedrībā radies satraukums par to, ka nav nekādu ziņu par princeses veselību. Raizes pastiprināja vēl prinča Viljama pēkšņā neierašanās karaliskās ģimenes radinieka bērēm, aizbildinoties ar "personīgu iemeslu dēļ". 

Runas sāka klīst pēc prinča Viljama krusttēva, Grieķijas karaļa Konstantīna atvadu ceremonijas, kurā noteikti vajadzēja būt troņmantniekam, taču starp karaliskās ģimenes pārstāvjiem viņa nebija.

Velsas princim bija jālasa lasījums, tomēr mazāk nekā stundu pirms pasākuma atnāca ziņa no Kensingtonas pils. "Diemžēl, Velsas princis šorīt nevar ierasties uz dievkalpojumu personīgu iemeslu dēļ."

Kam bija jānotiek, lai princis nedotos atvadīties no sava krusttēva? Turklāt, Svētā Džordža kapelā, kas atrodas piecu minūšu braucienā no prinča mājām...

Šis jautājums sacēla milzīgu sazvērestības teoriju vētru gan sociālajos tīklos, gan tabloīdos.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X