Sestdienas horoskops: 2. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 2. martam.

AUNS

Izklaižu diena: apmeklē pasākumus un satiecies ar draugiem. No tevis staros pavasarīgs šarms, kas neatstāj vienaldzīgu un raisa simpātijas. Daudz pozitīvisma.

VĒRSIS

Vislabākā atpūta kopā ar draugiem, apmeklējot kultūras pasākumu vai klubu. Brīvajām sirdīm viegls flirts un simpātiju apliecinājumi. Sirsnīga un omulīga diena.

DVĪŅI

Svarīgas ģimenes lietas – ar tuviniekiem šis un tas pārrunājams un lemjami saimnieciski jautājumi. Mājas vidē jāgādā par saticību. Neiesaisties strīdos, ja būtiskos jautājumos viedokļu atšķirības.

VĒZIS

Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes. Būsi mīļi gaidīts gan draugu ballītes, gan prezentācijās. Enerģija mutuļos, un tu ar savu entuziasmu iedvesmosi līdzcilvēkus.

LAUVA

Mājās jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Iedziļinies bērnu vēlmēs, bet, ja viedokļi atšķiras, pamato savu nostāju, diskutē un veido dialogu. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās var būt sākums nopietnām attiecībām.

JAUNAVA

Daudz pienākumu mājās: jākārto, jāuzpoš, jāuzņem ciemos radinieki. Svarīgas arī sirdslietas. Ir labi apzināties, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties un otra pusīte par tevi domā tieši tāpat.

SVARI

Daudz prieka gūsi no sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm - aicini kopā draugus, sarīko ballīti. Ja sirds brīva, kāda tikšanās var izrādīties liktenīgi īpaša.

SKORPIONS

Nozīmīgu vietu ieņems sirdslietas. Svarīgas patiesas vērtības un nopietna attieksme. Brīvajiem ļaudīm šo un to vajadzēs apdomāt, un jāsargās no avantūrām.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā privātā dzīve un attiecību tēma. Laiks, ko pavadīsi kopā ar mīļoto būs pilns ar sirsnību. Lai atpūstos un gūtu jaunus iespaidus, vēlams neliels izbrauciens.

MEŽĀZIS

Daudz sirsnības un rosības. Vislabāk jutīsies savējo lokā. Vari ieplānot svarīgus mājas darbus vai sarīkot plašāku ģimenes saietu. Sazinies arī ar tuviniekiem un draugiem svešatnē.

ŪDENSVĪRS

Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums vai izbrauciens, aplūkojot vēsturiskus objektus. Attiecībās ar mīļoto cilvēku jācenšas ieklausīties un izprast.

ZIVIS

Privātajā dzīvē iespējami dzirkstoši piedzīvojumi. No tevis staros pievilcība, kas palīdz atvērt cilvēku sirdis. Daudz prieka no kopā būšanas ar saviem mīļajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu