Svētdienas horoskops: 3. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 3. martam.

AUNS

Ja esi ar kādu kopā, veltiet šo dienu viens otram – mīlestība jākopj kā krāšņs zieds. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas ceļ lidojumā pus solīti virs zemes.

VĒRSIS

No attiecībām gūsi daudz prieka un pozitīvu emociju. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Pasāciet kaut ko kopā ar mīļoto cilvēku, dodieties izbraucienā vai apmeklējiet pasākumu.

DVĪŅI

Atpūties un sakārto domas. Iespējama interese par garīgām, filozofiskām un globālām tēmām. Labi, ja būtu kāds, ar ko padiskutēt par aktualitātēm. Ieklausies arī, ko saka priekšā intuīcija.

VĒZIS

Dvēselē tu esi sapņotājs un romantiķis. Mīlestība sildīs sirdi un ir iespējas piedzīvot neaizmirstamus brīžus. Būs daudz aizrautības divvientulībā un apkārtējais kļūs mazsvarīgs.

LAUVA

Ja tevi aicina iesaistīties kādās sabiedriskās aktivitātēs, piekrīti – būs jautrība un pozitīvas emocijas. Problemātiskās situācijās paļaujies uz tuviem draugiem.

JAUNAVA

Sekmīgi mājas darbi. Radīsies jaunas idejas kā uzlabot interjeru un telpas padarīt mājīgākas. Pats būsi aizrāvies un iedvesmosi mājiniekus. Rezultāts priecēs visus.

SVARI

Brīvajiem ļaudīm piemērots brīdis nopietnu attiecību veidošanai, dzīve var uzdāvāt tikšanos ar interesantu personību. Ģimenes cilvēkiem sirsnīga kopā būšana ar tuviniekiem.

SKORPIONS

Ja tev ir otra pusīte, sarīko iedvesmojošu vakaru pie silta kamīna vai sveču gaismā. Ja šobrīd esi brīvs, tad notici Laimes mātei, un dzīvē var ienākt kaut kas jauks.

STRĒLNIEKS

Ja risināmi pedagoģiski jautājumi, atbalsti bērnu idejas un parūpējies par mīļajiem cilvēkiem. Taču nevajadzētu aizmirst arī sevi – labs laiks meditācijām un iekšējās pasaules sakārtošanai.

MEŽĀZIS

Tev līdzās ir jauki cilvēki, ar kuriem kopā vari doties piedzīvojumos. Būs jautri un interesanti, uzmundrināsiet cits citu ar asprātībām, un noderīgiem padomiem.

ŪDENSVĪRS

Privātajā dzīvē sirsnība un mīļums, un ģimene kā atbalsts dienu steigā. No tevis staros pievilcība un mīļotais cilvēks to novērtēs. Brīvajiem ļaudīm klusas simpātijas un ilgas pēc sirds siltuma.

ZIVIS

Apbursi ar šarmu un piemīlību. Par uzmanības trūkumu nebūs jāsūdzas. Taču var nākties iesaistīties svešu problēmu risināšanā. Tava labestība ir neizmērojama, bet - palīdzi, ja lūdz, tikai pats gan neuzplijies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu